Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τις δηλώσεις του CEO της FCA, Sergio Marchionne, για το κομμάτι της ηλεκτροκίνησης και το μέλλον της αυτοκίνησης.

Δείτε τις δηλώσεις του CEO της FCA, Sergio Marchionne, για το κομμάτι της ηλεκτροκίνησης και το μέλλον της αυτοκίνησης.

Μέλλον χωρίς ηλεκτρικά

2.309 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2016)

Την άποψή του περί ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων εξέφρασε με δηλώσεις του γνωστός Ιταλός και μεγάλο «αφεντικό» της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δείτε τι είπε και προς ποιους κατεύθυνε τα «πυρά» του.

Ο CEO της Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Sergio Marchionne, είναι γνωστό ότι αρέσκεται στο να αφήνει μυστήρια να πλανώνται στον αέρα με τις δηλώσεις του. Επίσης είναι γνωστό ότι η γνώμη του για την ηλεκτροκίνηση δεν είναι και πολύ καλή κι αυτό φαίνεται μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του, στις οποίες έστρεψε τα πυρά του προς την Tesla.
Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δήλωσε χαρακτηριστικά σε βρετανικά μέσα «Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει κάνει η Tesla και να μην μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Κατασκευάζουμε αυτοκίνητα, τα οποία πουλάμε και πληρώνουν τους λογαριασμούς μας, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο μπορείς να αποσβέσεις ολόκληρο το κόστος κατασκευής, αφήνοντας στην άκρη το καθαρό κέρδος, από την ηλεκτροκίνηση».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marchionne στοχεύει την Tesla με δηλώσεις του, αλλά ας μείνουμε στη συνέχεια των δηλώσεων του η οποία παραμένει ενδιαφέρουσα. «Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν βενζίνη θα παραμείνουν ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς και ενώ τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της αυτοκίνησης, ενδέχεται να μην είναι τελικά η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η αυτοκίνηση στο μέλλον.»
Ο CEO της FCA έκλεισε λέγοντας: «Η απάντηση μπορεί εν τέλει να βρίσκεται κάπου αλλού και η ερώτηση είναι εάν κάνουμε αρκετά ώστε να ανακαλύψουμε αυτό το αλλού.»
Πιστεύετε ότι έχει δίκιο; Πως θεωρείτε ότι μπορεί να είναι η αυτοκίνηση στο μέλλον; Ηλεκτροκίνητη ή κάτι άλλο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL