Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα καλύτερα πακέτα service για μοντέλα άνω των 5 ετών

Τα καλύτερα πακέτα service για μοντέλα άνω των 5 ετών

3.399 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2023)

Το αυτοκίνητό σου έχει ψυχή και μετά την πρώτη 5ετία ζωής και γι' αυτό φροντίζουν οι εταιρείες να προσφέρουν ειδικά πακέτα συντήρησης, με έκπτωση στην τιμή, αλλά όχι στην ποιότητα εργασιών.

Συντήρηση για μοντέλα άνω των 5 ετών

Το αυτοκίνητο είναι σαν ζωντανός οργανισμός, θέλει τη σωστή συντήρηση για να διατηρείται σε φόρμα. Και επειδή στην Ελλάδα είμαστε μαθημένοι να κρατάμε το αυτοκίνητό μας για χρόνια, δεν θα πρέπει όταν αρχίσει να μεγαλώνει να το παραμελούμε. Φυσικά είναι λογικό, ειδικά για όσους βρίσκονται εκτός εγγύησης να δελεάζονται από προσφορές για φτηνό service που συναντάμε στο ελεύθερο εμπόριο και να σκέφτονται να σταματήσουν τις επισκέψεις στα εξουσιοδοτημένα.

Ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο σου και με εγγύηση

Γι΄ αυτό οι εταιρείες οι «σωστές» που έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται δίπλα στον κάτοχο και ήτο πάντοτε πρωτοπόροι στον τομέα του After Sales έχουν προσφέρουν ειδικά πακέτα συντήρησης με πιο προσιτές τιμές και πάντοτε σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οχήματός σας. Φυσικά πάντοτε με τη χρήση δοκιμασμένων γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων που κουμπώνουν όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας και συνοδευόμενα από την απαραίτητα εγγύηση. Ας δούμε λοιπόν τι παίζει στην αγορά αυτή την περίοδο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen