Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα με το οποίο η Audi θα προχωρήσει στις αποκαλύψεις των νέων και ανανεωμένων μοντέλων της για ολόκληρο το 2019.

Τα λανσαρίσματα της Audi για το 2019

3.973 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2019)

Το χρονοδιάγραμμα με το οποίο η Audi θα προχωρήσει στις αποκαλύψεις των νέων και ανανεωμένων μοντέλων της για ολόκληρο το 2019 έγινε γνωστό.

Η Audi λάνσαρε στην Ισπανία το Q3, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως μέσω αυτού του γεγονότος έγιναν γνωστά τα σχέδια που έχει για όλα τα λανσαρίσματα των μοντέλων που πρόκειται να κάνει το 2019.
 
Όλα αυτά έγιναν γνωστά σύμφωνα με την εικόνα που μπορείτε να δείτε λίγο πιο πάνω η οποία χωρίζει το 2019 σε τέσσερα τρίμηνα (όπως άλλωστε συνηθίζεται) και κατατάσσει μέσα σε αυτά τα επερχόμενα Audi. Σύμφωνα λοιπόν με την εικόνα τα ανασχεδιασμένο A6 Allroad, που θα είναι βασισμένο στο A6 Avant, θα φθάσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2019.
 
Λίγο αργότερα στην ίδια χρονική περίοδο θα φτάσει το ανανεωμένο TT RS. Το coupe υψηλής απόδοσης θα είναι εξοπλισμένο με ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα και μια αναθεωρημένη μάσκα, ενώ θα διαθέτει σπορ πλευρικές ποδιές και νέο οπίσθια φωτιστικά σώματα. Αναφορικά με το μοτέρ, παραμένει ασαφές εάν υπερτροφοδοτούμενος πεντακύλινδρος κινητήρας 2,5 λίτρων θα λάβει ενίσχυση. Αν όχι τότε τα 400 άλογα και τα 480 Nm ροπής θα συνεχίσουν να υφίσταται.
 
Το τρίτο τρίμηνο θα είναι γεμάτο με παρουσιάσεις, καθώς πρεμιέρα θα κάνουν τα νέα Q4 και RS 7 Sportback, όπως και οι εκδόσεις e-tron του Q5 και του A7, που θα ακολουθήσουν τα ανανεωμένα A4 και Q7.
 
Τέλος το τέταρτο τρίμηνο η Audi θα αποκαλύψει τα νέα μοντέλα A3, RS 6 Avant και RS Q3. Τέλος την ίδια περίοδο η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης το A8 L e-tron καθώς και το e-tron Sportback.

FORD
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA