Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι δύο βουλευτές τα τσούγκρισαν και στον δρόμο.

Βουλευτές τα «τσούγκρισαν» & στο δρόμο

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Σε τροχαίο μεταξύ τους μπλέχτηκαν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νότης Μηταράκης της Νέας Δημοκρατίας στην Χίο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Σε ένα πολύ παράδοξο τροχαίο στην Χίο μπλέχτηκαν δύο βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, όταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νοτη Μηταράκη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε το politischios.gr, το συμβάν συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, όταν το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε μέλος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ και κατευθυνόταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP και το οποίο οδηγούσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.
 
Μόλις έγιναν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, άρχισαν και τα πρώτα χιουμοριστικά σχόλια με το μέλος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ να λέει: «Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει: «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα».

Aμέτοχος δεν έμεινε ο Νότης Μηταράκης καθώς από την Αθήνα σχολίασε την σύγκρουση σημειώνοντας: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».
 

Toyota
SEAT XENOIASTOI