Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Tavares θα αναλάβει υπεύθυνος του ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) Ευρώπης από τον Μάρτιο.

Έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Tavares θα αναλάβει υπεύθυνος του ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) Ευρώπης από τον Μάρτιο.

Tavares: Τον Μάρτιο αναλαμβάνει CEO του PSA (Peugeot-Citroen)

1.983 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2014)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Carlos Tavares θα αναλάβει καθήκοντα CEO του ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) Ευρώπης από τον Μάρτιο, έχοντας στις «αποσκευές» του ένα 6ετές πλάνο αναδιοργάνωσης του γαλλικού ομίλου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος Πορτογάλος θα αναλάβει τα ηνία του ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) από τον ερχόμενο Μάρτιο. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι ο Tavares θα ξεκινούσε τη νέα του σταδιοδρομία από την 1η Ιανουαρίου, όμως άνθρωποι του PSA τονίζουν ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες και γι αυτό «τρενάρει» η εν λόγω υπόθεση.Μάλιστα, ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί, έτσι υπήρξαν φήμες για τον Φεβρουάριο -οπότε και ο όμιλος PSA θα δημοσιοποιήσει τον ετήσιο ισολογισμό του- όμως αυτές διαψεύσθηκαν, ενώ τώρα έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Tavares θα αναλάβει υπεύθυνος από τον Μάρτιο.Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Tavares παραιτήθηκε από τον όμιλο της Renault, αφήνοντας πίσω του ένα μακροχρόνιο και επιτυχημένο, κατά διεθνείς αναλυτές, έργο. Τη θέση του μάλιστα κατέλαβε ο Carlos Ghosn της Nissan, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα.Όσον αφορά τα νέα του καθήκοντα, αυτά θα ανακοινωθούν επίσημα όταν αναλάβει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα 6ετές πρόγραμμα ανασυγκρότησης και νέας πολιτικής για τον Όμιλο, το οποίο ο Tavares θα κληθεί να υλοποιήσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
TRANSIT VS BOXER