Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι δύο φωτογραφίες διέρρευσαν από άγνωστη πηγή.

Το μοντέλο θα εξοπλιστεί με νέα φωτιστικά σώματα.

Teaser για Huracan facelift

2.518 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Τις δύο πρώτες teaser εικόνες για την ανανεωμένη Ηuracan που θα παρουσιάσει φέτος έδωσε στο φως η Lamborghini μέσω της smartphone εφαρμογής της.

Αν και οι δύο φωτογραφίες προορίζονταν για περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, διέρρευσαν από άγνωστη πηγή στο ιστό. Δυστυχώς, δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορούμε να καταλάβουμε, αφού οι εικόνες δείχνουν πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με νέα φωτιστικά σώματα με καινούριας σχεδίασης LED φώτα, καινοτόμο μπροστά προφυλακτήρα αλλά και νέους πλαϊνούς αεραγωγούς.
 
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα αποκαλύπτουν πως το μοντέλο θα έχει αρκετές διαφορές στο πίσω μέρος σε σχέση με τον προκάτοχό του και θα εξοπλίζεται με νέο προφυλακτήρα, αεροδυναμικό διαχύτη και καινούριο σύστημα εξάτμισης. Παράλληλα, ο εσωτερικός διάκοσμος θα γίνει ακόμα πιο μοντέρνος, κάτι που σημαίνει πως μια οθόνη αφής θα αντικαταστήσει τα περισσότερα κουμπιά στην κονσόλα του μοντέλου.

Τέλος, η ισχύς θα πηγάζει από τον ίδιο V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το μοντέλο να λάβει ένα μικρό boost σε ιπποδύναμη σε σχέση με τα 610 άλογα και τα 560 Nm ροπής που αποδίδει το τωρινό μοντέλο. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 325 χλμ./ώρα αλλά το ανανεωμένο μοντέλο θα είναι ακόμα καλύτερο.

Mercedes
Leasing