Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Teaser με δύο επερχόμενα ηλεκτρικά της Honda
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Teaser με δύο επερχόμενα ηλεκτρικά της Honda

1.832 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Η Honda προχώρησε σε μία περίληψη των μελλοντικών ηλεκτροκίνητων πλάνων της, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα μία teaser εικόνα που παρουσιάζει δύο νέα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα που πρόκειται να ενταχθούν στην γκάμα της.

Το μέλλον της Honda είναι ηλεκτρικό

Όπως ισχύει για όλες τις μάρκες έτσι και για την Honda το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση. Στο πλαίσιο λοιπόν μίας ενημέρωσης στην οποία προχώρησε η ιαπωνική μάρκα για το πλάνο που θα ακολουθήσει είδαμε για πρώτη φορά δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα που αναμένεται κάποια στιγμή να παρουσιάσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ίσως ο διάδοχος του NSX

Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική εικόνα, τα οχήματα είναι σκεπασμένα με σεντόνι, αν και εκείνο στα δεξιά θα μπορούσε να πρόκειται για τον διάδοχο του τρέχοντος Honda NSX. Άλλωστε από πέρυσι έχουν υπάρξει οι φήμες πως η νέα γενιά του NSX θα είναι ηλεκτρική, κάτι που έχει αφήσει να εννοηθεί σε δηλώσεις του και ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Acura (Honda στις ΗΠΑ), Jon Ikeda.

Grand Tourer το δεύτερο

Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο στο αριστερό μέρος της εικόνας, το μυστήριο παραμένει. Φαίνεται όμως πως πρόκειται για κάποιο Grand Tourer. Η Honda είπε ότι τα δύο ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα θα είναι ένα εξειδικευμένο και ένα εμβληματικό μοντέλο και θα παρουσιαστούν παγκοσμίως.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO