Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Tο μοντέλο θα ακολουθήσει τα βήματα του ID.3.

Teaser της VW για το επερχόμενο ID.4

2.083 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2020)

Η Volkswagen αναμένεται να παρουσιάσει το ID.4 σε λίγες εβδομάδες, οπότε η εταιρεία κυκλοφόρησε νέες εικόνες teaser του ηλεκτρικού crossover που αναμένεται να μας απασχολήσει.

Όπως μπορείτε να δείτε, το μοντέλο θα ακολουθήσει τα βήματα του ID.3 και θα διαθέτει μια πλήρως κλειστή μάσκα που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Ωστόσο, θα έχει έναν πιο μυώδη μπροστινό προφυλακτήρα με εμφανείς εισόδους αέρα.
 
Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες teaser εικόνες, έτσι και αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, ωστόσο πριν από λίγους μήνες είχε διαρρεύσει και σας είχαμε παρουσιάσει, το ID.4 που θα προσφερθεί στην αγορά της Κίνας, οπότε και έχουμε μια πολύ καλύτερη οπτική.
 
Οι πλήρεις λεπτομέρειες του μοντέλου θα κυκλοφορήσουν σύντομα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα ΜΕΒ και θα διατεθεί με πίσω κίνηση αλλά και σε όλους τους τροχούς. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχει μόνο ένας ηλεκτρικός κινητήρας που θα προσφέρει 204 ίππους και 310 Nm ροπής, ενώ στη δεύτερη θα είναι εγκατεστημένα δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα προσφέρουν συνδυαστικά 306 ίππους και 450 Nm ροπής.
 
Η εταιρεία αναμένεται επίσης να προσφέρει πολλά πακέτα μπαταριών με την αυτονομία να φτάνει ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα.

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS