Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα πρώτο teaser έφερε στο φως της δημοσιότητας ο οίκος Pininfarina.

H εταιρεία παρουσίασε ένα ηλεκτρικό σεντάν concept ονόματι Η600 σε συνεργασία με την Pininfarina.

Teaser του ΗΚ GT

2.040 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2018)

Έτοιμο να μπει στη γραμμή παραγωγής είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο από την Pininfarina. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Ένα πρώτο teaser έφερε στο φως της δημοσιότητας ο οίκος Pininfarina σχετικά με ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρικό μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αυτής της χρονιάς.

Αν και πολλοί συνδυάζουν την Pininfarina με την Ferrari λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας τους, λίγοι γνωρίζουν ότι η πρώτη προϋπήρχε της δεύτερης κατά 10 χρόνια καθώς ιδρύθηκε το 1930.
 
Όσον αφορά το μοντέλο, λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Αρχικά, μαθαίνουμε ότι θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Hybrid Kinetic Group και θα έχει την ονομασία HK. H εταιρεία παρουσίασε ένα ηλεκτρικό σεντάν concept ονόματι Η600 σε συνεργασία με την Pininfarina το περασμένο έτος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ίδια σχεδιαστική γλώσσα κατά 90% θα υιοθετηθεί και στο μοντέλο παραγωγής.

Συγκεκριμένα παρατηρώντας την εικόνα, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι παρά τις ομοιότητες του,  το μοντέλο παραγωγής θα έχει πιο coupe οροφή σε σχέση με το concept,t ενώ αν και δεν διακρίνεται ξεκάθαρα, φαίνεται πως θα είναι 3θυρο.

Δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για τα μηχανικά σύνολά του μοντέλου, ωστόσο οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μπορεί να λάβει το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ με το Η600 concept που είχε απόδοση 800 ίππους.

Hyundai
PEUGEOT