Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Τελευταίο teaser του VW ID.4 GTX (+vid)

2.321 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Το νέο Volkswagen ID.4 GTX μετράει αντίστροφα για να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του και η γερμανική μάρκα μας έδωσε μία ακόμα μικρή «γεύση» πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό η «GTX» θα είναι η ονομασία όλων των μοντέλων επιδόσεων της Volkswagen, που θα ανήκουν στην αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια ID. Το πρώτο από αυτά τα μοντέλα για την αγορά της Ευρώπης θα είναι το ID.4 GTX, η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου.
 
Στο πλαίσιο αυτό με ένα νέο teaser βίντεο η γερμανική μάρκα έδωσε μία ακόμα γεύση του ισχυρού ηλεκτρικού μοντέλου, που φυσικά θα αποτελεί την κορυφαία έκδοση του ID.4. Το βίντεο είναι σύντομο και στερείται ιδιαίτερης ανάλυσης. Στα 15 δευτερόλεπτα που διαρκεί αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία μοιάζουν με αυτά του ID.4, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες ραφές για να τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του ηλεκτρικού μοντέλου.
 
Από κει και πέρα ένα ακόμα στοιχείο που ανακοινώνει η VW είναι η κατανάλωση ενέργειας του ID.4 GTX υπογραμμίζοντας πως βάσει του κύκλου NEDC αυτή ορίζεται από 18,1 έως 19,8 kWh/100 χλμ. Ένα ακόμα στοιχείο που γνωρίζουμε για το ID.4 GTX είναι πως θα εξοπλίζεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Ο πρόσθετος κινητήρας ενεργοποιείται μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου όταν απαιτείται πολύ υψηλή απόδοση ή ισχυρή πρόσφυση, ενώ θα υπάρχει και ένα νέα οδηγικό προφίλ «Traction», όπου θα ενεργοποιείται ακόμη και μόνιμα.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν μετά την παρουσίαση του μοντέλου.  
 

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS