Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το σχέδιο έχει δημιουργηθεί από τον Raleigh Haire.

Θα μπορούσε να είναι το pick-up της Audi

3.954 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2020)

Η Mercedes-Benz δοκίμασε την τύχη της στα Pick-Up με την X-Class. Μήπως η επόμενη στην λίστα είναι η Audi, που έχει «κάβα» το quattro; Πιστεύετε ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα το «αγροτικό» της Audi από την Mercedes X-Class;

Αν λοιπόν η Audi έμπαινε σε μία τέτοια διαδικασία, το ανεξάρτητο σχέδιο του Raleigh Haire και το Audi quattro truck, όπως έχει ονομάσει το μοντέλο που απεικονίζεται, θα μπορούσε να αποτελέσει μία βάση για τη γερμανική premium εταιρεία.
 
Το σχέδιο παρουσιάζει ένα Pick-Up που φαίνεται να σχετίζεται με την ανθεκτικότητα και την ικανότητά του να κινηθεί σε δύσκολα εδάφη που θα του επέτρεπε να ακολουθήσει δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας αυτής. Το πλαίσιο που βασίζεται του επιτρέπει να ενσωματώνει μια μπαταρία τοποθετημένη στο πάτωμα, ενώ βλέπουμε πως στις κολόνες, περιμετρικά από τα παράθυρα έχει εξοπλιστεί με σιδερένιο πλαίσιο που το κάνει ακόμα πιο «πολεμικό».
 
Στο εμπρός μέρος υπάρχουν λεπτοί προβολείς LED, μία μαύρη μεγάλη γρίλια και φώτα ομίχλης που είναι ενσωματωμένα διακριτικά στο καπό. Επιπλέον φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα στην οροφή, ενώ οι τροχοί είναι ιδιαιτέρως μεγάλοι. Στο πίσω μέρος η καρότσα είναι εξοπλισμένη με ράμπες που βοηθούν το φόρτωμα και ξεφόρτωμα μοτοσυκλετών.
 
Τέλος, στο εσωτερικό βλέπουμε πως ο καλλιτέχνης έχει προσαρμόσει ένα σπορ τιμόνι, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ακολουθώντας με αυτό τον τρόπο τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Αν και σε πολύ πρώιμο επίπεδο, πως σας φαίνεται αυτή η πρόταση για το «αγροτικό» της Audi; Θα θέλατε να δείτε κάτι αντίστοιχο από την γερμανική φίρμα, που θα τεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως η Mercedes X-Class, το VW Amarok ή ακόμα και το Cybertrack της Tesla;

ford
OPEL