Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Να κάνει δικό του το ρεκόρ πίστας του Nurburgring θέλει το νέο Renault Megane RS.

Θέλει το ρεκόρ το νέο Megane RS (+vid)

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Να κάνει δικό του το ρεκόρ πίστας του Nurburgring θέλει το νέο Renault Megane RS, το οποίο εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στην «πράσινη κόλαση».

Στην πίστα του Nurburgring εντοπίστηκε το νέο Renault Megane RS, το οποίο θέλει να κατακτήσει το ρεκόρ της πίστας στην κατηγορία των μπροστοκίνητων αυτοκινήτων.
 
Για να το καταφέρει αυτό, το γαλλικό μοντέλο θα πρέπει να διανύσει ένα γύρο της συγκεκριμένης πίστας σε λιγότερο από 7 λεπτά και 43,8 δευτερόλεπτα ξεπερνώντας έτσι το Honda Civic Type R το οποίο έχει κάνει δικό του το ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατηγορία, παίρνοντας το «στέμμα» από το VW Golf GTI Clubsport.
 
Το αν θα τα καταφέρει κανείς δεν το γνωρίζει, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως το Megane υστερεί κατά 40 ίππους και 10Nm ροπής, σε σχέση με τον Ιάπωνα αντίπαλό του (Civic Type R), με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.8 λίτρων να του προσφέρει 280 ίππους και 390Nm ροπής.
Παρά το γεγονός ότι το Civic Type R παρουσιάζεται ισχυρότερο από το Megane RS, οι μηχανικοί της γαλλικής εταιρείας έχουν κάποια τρικ στο μυαλό τους για να αντισταθμίσουν την λιγότερη ισχύ, όπως τα δύο διαφορετικά σασί , ένα «έξυπνο» σύστημα ανάρτησης εμπνευσμένο από τους μηχανοκίνητους αγώνες αλλά και κάποιες βελτιώσεις στην αεροδυναμική του αυτοκίνητου που το βοηθούν στην καλύτερη είσοδο και έξοδο του από τις στροφές.

Mercedes
OPEL