Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αβέβαιο είναι ακόμα το τι πρόκειται να συμβεί με τα διοικητικά της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και το μέλλον του Carlos Ghosn.

Θέλουν να ανανεώσει ο Ghosn στη Renault

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

Αβέβαιο είναι ακόμα το τι πρόκειται να συμβεί με τα διοικητικά της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και το μέλλον του Carlos Ghosn, καθώς ένα νέο ρεπορτάζ από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Το τελευταίο διάστημα, ρεπορτάζ θέλουν τον νυν διευθύνων σύμβουλο της Renault, Carlos Ghosn, να θέλει να αφήσει τη θέση του και να αναλάβει ένα πόστο προέδρου ολόκληρης της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, κάτι το οποίο λέγεται πως θα συμβεί τον προσεχή Ιούνιου, όταν και ολοκληρώνεται η σύμβαση του 63χρονου.
Ωστόσο με δημοσίευμά της η Le Figaro αναφέρει πως στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Renault, που θα λάβει χώρα στις 15 Φεβρουαρίου, θα προταθεί στον Ghosn η ανανέωση της σύμβασής του για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, κάνοντας σκέψεις για την πρόσληψη ενός ακόμα αναπληρωτή, που ιεραρχικά θα βρίσκεται κάτω από τον Ghosn.
 
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επιπλέον, πως αυτή η προοπτική βρίσκει σύμφωνη και το γαλλικό κράτος, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Renault με μερίδιο 15%, η οποία με τη σειρά της κατέχει το 43,4% της Nissan, που με τη σειρά της κατέχει το 34% της Mitsubishi.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το όνομα του ανθρώπου προορίζεται για τη θέση κάτω από τον Carlos Ghosn αυτός λέγεται πως θα είναι ο Thierry Bollore.        

Mercedes
Autotriti.gr