Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε συνέντευξή του το αφεντικό της Hennessey, είπε για το ρεκόρ ταχύτητας της Koenigsegg: «Δεν ανησυχώ για αυτό, είμαι ενθουσιασμένος και απέκτησα κίνητρα. Περίμενα για σχεδόν 4 χρόνια μέχρι κάποιος να βελτιώσει το ρεκόρ».

Ο κος Hennessey είπε πως θα αφήσει για λίγο τις Bugatti και Koenigsegg να αγωνίζονται μόνες τους για τον τίτλο του ταχύτερου οχήματος του κόσμου. Μετά θα κάνει και αυτός την προσπάθειά του…

Στα χαρτιά, τουλάχιστον, το Venom F5 έχει τη δυναμική να κοντραριστεί με το Agera RS των 1.360 ίππων, αλλά και την Chiron των 1.500 αλόγων.

Τι απαντάει η Hennessey στο ρεκόρ της Koenigsegg;

1.719 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Ο ανταγωνισμός βελτιώνει τις επιδόσεις και κάπως έτσι το ρεκόρ ταχύτητας του Koenigsegg Agera RS, δίνει επιπλέον κίνητρο στον επίδοξο «μνηστήρα», το νέο Hennessey Venom F5 των 1.600 ίππων. Η Bugatti Chiron άραγε τι να «λέει» για το θέμα;

Ακόμα περιμένουμε την αντίδραση της άμεσα θιγόμενης Bugatti για τον καταιγισμό ρεκόρ της Koenigsegg μέσω του Agera RS, αλλά εν τω μεταξύ απάντησε ο John Hennessey λέγοντας πως το επίτευγμα της σουηδικής εταιρείας του έδωσε κίνητρο να διεκδικήσει το ρεκόρ με το Venom F5.
 
Σε συνέντευξή του το αφεντικό της Hennessey, αφού ομολόγησε πως αρχικά ήταν σκεπτικός με το ρεκόρ της Koenigsegg, είπε: «Δεν ανησυχώ για αυτό, είμαι ενθουσιασμένος και απέκτησα κίνητρα. Περίμενα για σχεδόν 4 χρόνια μέχρι κάποιος να βελτιώσει το ρεκόρ».
   
Από τη στιγμή που η εξέλιξη του Venom F5 είναι στα αρχικά της στάδια, οι βελτιωτές από το Τέξας δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν το ρεκόρ από το Agera RS. Αντιθέτως ο κος Hennessey είπε πως θα αφήσει για λίγο τις Bugatti και Koenigsegg να αγωνίζονται μόνες τους για τον τίτλο του ταχύτερου οχήματος του κόσμου. Μετά θα κάνει και αυτός την προσπάθειά του…
 
Στα χαρτιά, τουλάχιστον, το Venom F5 έχει τη δυναμική να κοντραριστεί με το Agera RS των 1.360 ίππων, αλλά και την Chiron των 1.500 αλόγων. Το νέο αμερικάνικο hypercar διαθέτει ένα twin-turbo V8 σύνολο απόδοσης 1.600 ίππων, το οποίο έχει να κινήσει τα μόλις 1.338 κιλά του αμαξώματος. Κάπως έτσι η εταιρεία υπόσχεται πως το F5 θα κάνει το 0-300 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δλ., ενώ θα έχει τελική ταχύτητα 484 χλμ./ώρα.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW