Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το 2021 ντεμπουτάρει το μοντέλο παραγωγής του Toyota bZ4X
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2021 ντεμπουτάρει το μοντέλο παραγωγής του Toyota bZ4X

2.878 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Λεπτομέρειες αναφορικά με τον προγραμματισμό που έχει πραγματοποιήσει για το bZ4x έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota.

Πριν από περίπου δύο μήνες η Toyota είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη του bZ4X, του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικούς αυτοκινήτου που σκοπεύει να φέρει αργότερα στην παραγωγή. Σήμερα, στελέχη της μάρκας από τις ΗΠΑ δίνουν πιο αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον προγραμματισμό που έχει πραγματοποιηθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, μέσα στο 2021 η Toyota έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το μοντέλο παραγωγής του ηλεκτρικού bZ4X, το οποίο στα μέσα του 2022 θα είναι διαθέσιμο στις παγκόσμιες αγορές, όπως και σε αυτή της Ευρώπης. Για αυτούς που αναρωτιούνται σχετικά με το μέγεθος που θα έχει, η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακριβείς αριθμούς, ωστόσο η Lisa Materazzo, αντιπρόεδρος του ομίλου Toyota σε θέματα Marketing, σε δηλώσεις της υπογράμμισε πως θα έχει σχεδόν το μέγεθος ενός RAV4.
 
Αναφορικά με το εσωτερικό, θυμίζουμε πως το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πολυλειτουργικό τιμόνι. Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται η ευρεία οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το μέγεθός της. Ακριβώς έχουν τοποθετηθεί μπουτόν για το σύστημα κλιματισμού, ενώ στην κεντρική κονσόλα στεγάζεται ένας περιστροφικός επιλογέας για τις λειτουργίες κίνησης, κουμπιά για εναλλαγή των συστημάτων υποβοήθησης και ένα touchpad.
 
Η Toyota προς ώρας δεν έχει κάνει καμία αναφορά για το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εκτός από το γεγονός πως το bZ4X θα είναι τετρακίνητο (πιθανότατα δύο ηλεκτρικά μοτέρ ένα σε κάθε άξονα). Το μοντέλο είναι εξελιγμένο από τη συνεργασία της ιαπωνικής μάρκα με την Subaru και θα βασίζεται στην πλατφόρμα e-TNGA για ηλεκτρικά οχήματα.     
 
Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως μέχρι το 2025 η ηλεκτρική bZ οικογένεια μοντέλων της Toyota θα αριθμεί επτά μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS