Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το Prophecy είναι βασισμένο στην πλατφόρμα για ηλεκτρικά Electric Global Modular Platform ή αλλιώς E-GMP.

Το 2021 το ηλεκτρικό Hyundai Prophecy

2.063 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Ως μέρος των πλάνων που έχει καταστρώσει η Hyundai αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, βρίσκεται και το πρωτότυπο του αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν Prophecy. Μάλιστα η μάρκα αποφάσισε να το εξελίξει ακόμα περισσότερο, προχωρώντας στην κατασκευή ενός μοντέλου παραγωγής.


Το Prophecy όντας βασισμένο στην πλατφόρμα για ηλεκτρικά Electric Global Modular Platform ή αλλιώς E-GMP, ξεχώρισε αμέσως για τον υπέροχο σχεδιασμό όταν έκανε το διαδικτυακό του ντεμπούτο. Πλέον το μοντέλο βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρει «σάρκα και οστά» για να μπει κάποια στιγμή, στο μέλλον, στη γραμμή παραγωγής της κορεατικής φίρμας.
 
Όπως έγινε γνωστό από τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Hyundai και επικεφαλής του κέντρου σχεδίασης, SangYup Lee, το μοντέλο παραγωγής του Prophecy αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2021, πιθανώς με την «ειδικότητα» του Ionq της επόμενης γενιάς. Μιλώντας στα βρετανικά μέσα ο SangYup Lee αποκάλυψε επίσης ότι αυτή τη στιγμή η Hyundai επιδιώκει να φέρει στην παραγωγή το Hyundai 45. Ένα SUV το οποίο θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων που θα αποτελέσει τη βάση και για το μελλοντικό σεντάν.
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το συγκεκριμένο ηλεκτρικό SUV το στέλεχος της φίρμας είπε: «Το 45 είναι περισσότερο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970, αλλά έχει πιο μοντέρνο στυλ. Το Prophecy εμπνέεται από τη δεκαετίας του 1930 και είναι ένα μελλοντικό και όχι ένα παραδοσιακό σεντάν. Θα έχει πολύ χώρο μέσα και αρκετές καμπύλες».

Autotriti.gr
Citroen