Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σημαντική στροφή προς τον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να κάνει η Citroen.

Το 80% των Citroen θα είναι ηλεκτροκίνητα

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Σημαντική στροφή προς τον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να κάνει η Citroen, ακολουθώντας έτσι τα σημεία των καιρών.

Όπως έγινε γνωστό από τα πιο επίσημα χείλη της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτά της επικεφαλής Linda Jackson, από το 2023 το 80% των οχημάτων της Citroen θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά είτε Plug-in υβριδικά.
 
Σε δηλώσεις της στα διεθνή μέσα η Jackson δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για συγκεκριμένα μοντέλα, ωστόσο ανέφερε πως παίρνει έμπνευση από τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Κίνα.
Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη «στροφή» της εταιρείας θα παίξει μια νέα πλατφόρμα η οποία αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Dongfeng Motors στην Κίνα, με τις δύο εταιρείες να αναγγέλλουν την συνεργασία τους νωρίτερα αυτό το έτος.
 
Η νέα αυτή πλατφόρμα θα είναι μια εξέλιξη της Common Modular Platform (CMP) του PSA Group, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά μέσα στο 2019 και πάνω της θα βασιστούν είτε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα είτε υβριδικά.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα αυτοκίνητα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Αυστραλία, ενώ προς διερεύνηση παραμένει, το αν τα συγκεκριμένα οχήματα θα προσφερθούν και στην Ευρώπη.

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY