Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ισχυρό βάγκον όπως μπορείτε να δείτε φορώντας πλήρες καμουφλάζ πάτησε στην «πράσινη κόλαση».

Το Audi RS6 Avant στο Ring (+vid)

1.611 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Στο φακό των κατασκόπων πιάστηκε το επερχόμενο Audi RS6 Avant που έκανε την εμφάνισή τους στη πίστα του Nürburgring, όπου συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης πριν κάνει το ντεμπούτο του.

Το ισχυρό βάγκον όπως μπορείτε να δείτε φορώντας πλήρες καμουφλάζ πάτησε στην «πράσινη κόλαση» και πρόσφερε εικόνα και ήχο, προμηνύοντας τι πρέπει να περιμένουμε από αυτό. Οι μεγάλοι αεραγωγοί στον πρόβολο βοηθούν τον κινητήρα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα, ενώ μία αλλαγή που συναντούμε με άλλα δοκιμαστικά RS6 Avant είναι οι διαφορετικές ζάντες αλουμινίου.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα που θα εξοπλίσει το RS6 δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά φήμες. Το γερμανικό βάγκον λέγεται πως θα έρθει σε δύο εκδόσεις. Η βασική θα έχει ισχύ 610 ίππων και 800 Nm ροπής, ενώ μία υβριδική έκδοση που θα αποτελεί την κορυφαία σε ισχύ θα μπορούσε να έχει περίπου 650 ίππους.
 
Το νέο RS6 Avant είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο και οι πωλήσεις στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.
 
Δείτε το βίντεο
 

ford
MICHELIN PILOT 5