Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

H παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής έχει οριστεί για τις 9 Φλεβάρη.

Το Audi e-tron GT στο εργοστάσιο (+vid)

1.836 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2021)

Η Audi τιτλοφορεί το επερχόμενο e-tron GT ως τον «πρέσβη για μία νέα εποχή» και μέσω ενός teaser βίντεο μας δείχνει στιγμιότυπα από την κατασκευή του εντός του εργοστασίου, λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του ηλεκτρικού σεντάν.


Με ξεναγό τον Lucas di Grassi, η Audi μας δείχνει τη γραμμή παραγωγής που είναι επιφορτισμένη με την κατασκευή του επερχόμενου ηλεκτρικού e-tron GT. Λέμε επερχόμενου καθώς αν και το μοντέλο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο Bollinger Hofe, εντούτοις η παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής έχει οριστεί για τις 9 του Φλεβάρη.
 
Όντας ένα teaser βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το αυτοκίνητο, ωστόσο φαίνεται πως το μοντέλο παραγωγής θα έχει μεγαλύτερους πλευρικούς καθρέφτες σε σχέση με το πρωτότυπο αλλά και πιο παραδοσιακές λαβές θυρών. Φυσικά περισσότερα στοιχεία για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας.
 
Αναφορικά με την ισχύ και τους αριθμούς απόδοσης, γνωρίζουμε πως το e-tron GT (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Ο συνδυασμός αυτός στο μοντέλο προ-παραγωγής προσφέρει ισχύ 598 ίππων, τα οποία σε λειτουργία overboost φτάνουν τα 646 άλογα και συνδυάζονται με 830 Nm ροπής. Μετά το λανσάρισμα του μοντέλου με τα δύο μοτέρ, θα ακολουθήσει και μία πιο ισχυρή έκδοση με τρεις ηλεκτροκινητήρες η ισχύς της οποίας θα φτάνει περίπου τους 700 ίππους.
 
Από κει και πέρα το RS e-tron GT θα εξοπλίζεται με μπαταρία 93.4 kWh, η καθαρή χωρητικότητα της οποία θα φτάνει τα 83,7 kWh. Το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται σε περίπου 3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα. Φυσικά και αυτά τα στοιχεία μένει να φανεί αν θα ακολουθήσουν το μοντέλο παραγωγής.
 

FORD
EPEKTASI EGGYHSHS