Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η έμπνευση για το Cybunker έχει ληφθεί σαφώς από το «πρώτο αγροτικό» της Tesla.

To Cybertruck έχει τώρα το δικό του γκαράζ!

1.548 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

To τεραστίων διαστάσεων και ξεχωριστό στην σχεδίασή του Cubertruck έχει τώρα το γκαράζ που του αρμόζει. Πώς σας φαίνεται;

Το Tesla Cybertruck δεν μοιάζει με κανένα άλλο pick-up στην αγορά και για αυτό η εταιρεία Σχεδίασης Lars Buro δημοσιοποίησε την δική της πρόταση για το γκαράζ που θα μπορούσε να έχει, ονομάζοντάς το μάλιστα… Cybunker.

Η έμπνευση για το Cybunker έχει ληφθεί σαφώς από το «πρώτο αγροτικό» της Tesla και χαρακτηρίζεται επίσης από αιχμηρά άκρα, ευθείες γραμμές και σκούρα γκρι βαφή. Σύμφωνα με την εταιρεία, το γκαράζ είναι χτισμένο από ισχυρό χάλυβα και χάρη στα 600 τετραγωνικά μέτρα χώρο που έχει, μπορεί να δεχτεί μέσα του το Cybertruck, ένα ακόμη όχημα και τα απαραίτητα εργαλεία που μπορεί να χρειαστεί ένας ιδιοκτήτης.

Το Cybunker πηγαίνει μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω και προβλέπει την προσθήκη αρκετού επιπλέον χώρου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση ή ως κατοικία. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, το Cybunker παρουσιάζεται ολοκληρωμένο σε διάφορα μέρη, από τον Αρκτικό Κύκλο έως τον πλανήτη Aρη. 

Η εταιρεία κάνει επίσης γνωστό ότι προτίθεται να κατασκευάσει το Cybunker στην πραγματικότητα. Φυσικά, αν και απευθύνεται στους ιδιοκτήτες της Cybertruck κατά πρώτο λόγο, θα μπορούσε κανείς να το αγοράσει και να αποθηκεύσει άλλα οχήματα μέσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας θα ανακοινωθούν μέσα στο 2020.
 

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG