Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο concept χαρακτηρίζεται από ένα έντονο σχέδιο με πολλές γωνίες.

Το Hyundai 45 concept θα το δούμε στις 10 Σεπτεμβρίου.

To Hyundai 45 concept έδειξε το πρόσωπό του

2.225 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης συνεχίζεται και η Hyundai μέσω teaser εικόνων έδωσε στη δημοσιότητα μια πιο αποκαλυπτική ματιά του νέου της πρωτότυπου που ακούει στο όνομα ή αν θέλετε καλύτερα στον αριθμό 45.


Αντλώντας έμπνευση από το Pony που έκανε την εμφάνισή του στα μέσα της δεκαετίας του 1970, το concept χαρακτηρίζεται από ένα έντονο σχέδιο με πολλές γωνίες, το οποίο καταφέρνει με κάποιο τρόπο να συνδυάζει ρετρό και φουτουριστικά στοιχεία.
 
Βλέποντας το μπροστινό μέρος από την αντανάκλαση είναι εμφανές πως το αυτοκίνητο διαθέτει ένα κεκλιμένο καπό, ενώ τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο είναι ίδιας σχεδίασης με αυτά του πίσω μέρους, αμφότερα τεχνολογίας LED. Προχωρώντας προς τα πίσω παρατηρούμε το στοιχείο των έντονων γωνιών και στις ενώσεις του παρμπρίζ με το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ αρκετά «φουσκωμένα» είναι τα φτερά, αλλά και οι τροχοί. Ως γενική εικόνα το νέο πρωτότυπο φαίνεται να είναι ένα τρίθυρο hatchback που δεν διαθέτει καθρέπτες και πλαϊνά παράθυρα, αν και τα τελευταία ίσως να σκιάζονται λόγω του φωτισμού.
 
Η Hyundai δεν έχει πει πολλά ωστόσο νωρίτερα έχει δηλώσει πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όχημα που θα λειτουργήσει ως «ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των αμιγώς ηλεκτρικών Hyundai».
 
Τέλος ιδιαίτερος λόγος γίνεται και για τα εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο μπορεί να μην το έχουμε δει, ωστόσο λέγεται πως θα μπορεί να προσαρμόζεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες επ αυτού που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο.  
 
Το Hyundai 45 concept θα το δούμε στις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Autotriti.gr
Citroen