Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Nexo στα χρώματα της Αστυνομίας.

Το Hyundai Νexο γίνεται και περιπολικό

1.997 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Το Hyundai Νexo αποδεικνύει πως η μεγάλη του αυτονομία του επιτρέπει, αν χρειαστεί, να καταδιώξει για εκατοντάδες χιλιόμετρα τους κακοποιούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στον στόλο του αστυνομικού τμήματος της γερμανικής πόλης του Osnabruck βρίσκεται ένα Hyundai Nexo και πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φυσικά, το Nexo έχει πάνω του τα χρώματα της Αστυνομίας (άσπρο-μπλε-κίτρινο σε αυτή την περίπτωση) ενώ στην οροφή υπάρχουν τα φώτα που πρέπει να έχει κάθε όχημα τέτοιου σκοπού. Aξίζει να σημειώσουμε επίσης πως ο στόλος των Αρχών αποτελείται επίσης από 20 ακόμη αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, 12 ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, 3 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και μια ηλεκτρική «γουρούνα».

Το Nexo χρησιμοποιεί την τεχνολογία κυψελών υδρογόνου και εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 163 ίππων και 395 Nm ροπής που είναι ικανό να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα. Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 666 χλμ. Σύμφωνα με τα τεστ WLTP με τον ανεφοδιασμό να γίνεται σε 5 λεπτά.

Σπουδαία είναι τα νέα στον τομέα της τεχνολογίας καθώς η Hyundai προσφέρει στο Nexo μια σειρά από συστήματα ασφαλείας όπως σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Lane Following Αssist και Highway Driving Assist αλλά και το σύστημα Remote Smart Parking που επιτρέπει στο μοντέλο να παρκάρει μόνο του.
 

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO