Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Vest EXoskeleton θα το εκτιμήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στον βιομηχανικό τομέα.

Ένα σύντομο πιλοτικό πρόγραμμα διεξήχθη σε δύο εργοστάσια της Hyundai στις Η.Π.Α. για να προσδιοριστεί η αποτελεσματικότητα του VEX.

Το αξεσουάρ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καθίσουν στο έδαφος.

Αξεσουάρ της Hyundai για ξεκούραστη εργασία

1.622 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Το Vest EXoskeleton παρουσίασε η Hyundai, το οποίο δεν πρόκειται για κάποιο νέο αυτοκίνητο, αλλά για ένα νέο βοηθητικό αξεσουάρ το οποίο θα εκτιμήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στον βιομηχανικό τομέα.


Το Vest EXoskeleton έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση των ανθρώπινων αρθρώσεων και σύμφωνα με τη μάρκα ενισχύσει τη στήριξη του φορτίου και την κινητικότητα αυτών που το φορούν. Ζυγίζει μόλις 2,5 κιλά και είναι κατά 22-42% ελαφρύτερο από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να τοποθετήσουν απλά τα χέρια τους μέσα από τους ιμάντες ώμου του γιλέκου και δέσουν καλά πάνω τους , τους υπόλοιπους ιμάντες.
 
Η αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας σχεδίασε το Vest EXoskeleton για τους εργαζομένους που κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους πρέπει να μπουν κάτω από αυτοκίνητο και κοιτούν παρατεταμένα προς τα πάνω, η τοποθέτηση φρένων και η σύνδεση εξάτμισης. Μάλιστα ένα σύντομο πιλοτικό πρόγραμμα διεξήχθη σε δύο εργοστάσια της Hyundai στις Η.Π.Α. για να προσδιοριστεί η αποτελεσματικότητα του VEX.
 
Μια ενδιαφέρουσα πτυχή του αξεσουάρ είναι η δυνατότητα που δίνει στους χρήστες να καθίσουν στο έδαφος μέσω δύο υποστηριγμάτων στα πόδια, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τη μυϊκή δραστηριότητα του σώματος κατά 40% και κάνοντας τη δουλειά πιο ξεκούραστη.
 
Η Hyundai δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τιμολόγηση για το Vest EXoskeleton, αλλά λέει ότι θα κοστίσει περίπου 30 τοις εκατό λιγότερα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO