Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το Vision T αντιπροσωπεύει ένα βήμα στην εξέλιξη του Sensuous Sportiness, της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai.

To Ηyundai Vision T αποκαλύπτεται (+vid)

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Ο Επικεφαλής της Hyundai Design SangYup Lee αποκάλυψε τα πάντα για το νέο πρωτότυπο Vision T της κορεάτικης φίρμας.


Η Hyundai Motor δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το Vision T, το αυτοκίνητο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Los Angeles International Auto Show το περασμένο φθινόπωρο. Στο βίντεο αυτό, ο Επικεφαλής της Hyundai Design SangYup Lee εξηγεί τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του πρωτότυπου αυτοκινήτου.

Ο SangYup Lee έδωσε έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του Vision T και στη συνέχεια εξήγησε πολλά πράγματα σχετικά με την αρχιτεκτονική του συγκρίνοντάς την με του οχήματος με ένα κρύσταλλο που χτυπιέται από ένα σκληρό αντικείμενο και στη συνέχεια διαλύεται. «Θέλαμε πραγματικά να κάνουμε το Vision T  το πιο avant-garde, το πιο σπορ και το πιο φρέσκο ​​CUV της αυτοκινητοβιομηχανίας», λέει ο SangYup Lee.

Το Vision T αντιπροσωπεύει ένα βήμα στην εξέλιξη του Sensuous Sportiness, της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai. Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα της Hyundai δεν είναι «ανεξάρτητα» αλλά δίνουν μια καλή γεύση ως προς την κατεύθυνση σχεδιασμού των μελλοντικών μοντέλων παραγωγής της μάρκας. Πτυχές του Vision T, όπως οι αιχμηρές γωνίες και οι ευθείες γραμμές μπορούν να φανούν σαφώς στο Concept 45, το επόμενο πρωτότυπο αυτοκίνητο της Hyundai. Ενώ οι ομοιότητες με το Prophecy, το πιο πρόσφατο concept αυτοκίνητο της εταιρείας, είναι λιγότερο εμφανείς, και τα τρία μοντέλα υιοθετούν την ταυτότητα σχεδιασμού Sensuous Sportiness.
 

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO