Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H νέα εικόνα που διέρρευσε.

To Mitsubishi MI-Tech είναι ένα plug-in SUV

1.663 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2019)

Η Mitsubishi ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του νέου της πρωτότυπου MI-Tech έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα διέρρευσε και μία νέα εικόνα του ιδιαίτερου αυτού οχήματος.

Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό ηλεκτροκίνητο SUV, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιβάτες. Το εν λόγω πρωτότυπο χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη απόσταση που έχει από το έδαφος αλλά και από την έλλειψη θυρών και οροφής. Το καπό του πιθανότατα να έχει πάνω του αεραγωγό, ενώ τα μυώδη φτερά και τα μεγάλα off-road ελαστικά, έρχονται σε αντίθεση με τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα.
 
Η Mitsubishi ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα «plug-in ηλεκτρικό SUV που θα προσφέρει απαράμιλλη απόλαυση οδήγησης σε κάθε τερέν και συνθήκη». Η ισχύς του θα πηγάζει από 4 ηλεκτρικά μοτέρ, δύο σε κάθε άξονα, ενώ θα υπάρχει και μια βενζινοκίνητη τουρμπίνα που θα είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος και θα παίρνει την θέση του τυπικού κινητήρα βενζίνης. Όπως καλά καταλάβατε, το concept θα είναι ένα plug-in υβριδικό τετρακίνητο SUV με την εταιρεία να ισχυρίζεται ακόμα πως θα εξοπλίζεται με πλήθος συστημάτων ασφαλείας και οδήγησης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ενημέρωσή της, το νέο τετρακίνητο σύστημα η ιαπωνική εταιρεία το ονομάζει  «Quad Motor with Dual Motor AYC» με το τελευταίο ακρώνυμο να αναλύεται στο Active Yaw Control.
 
Τέλος να πούμε πως το ιδιαίτερο αυτό πρωτότυπο θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία διεπαφής ανθρώπου-μηχανής (HMI) που μεταξύ άλλων θα μπορεί να προβάλει στο παρμπρίζ χρήσιμες πληροφορίες που θα αφορούν και θα ενημερώνουν τον οδηγό. Για λόγους ασφαλείας, διαθέτει το σύστημα υποβοήθησης οδηγού MI-Pilot που ειδοποιεί σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης και υποστηρίζει το σύστημα διεύθυνσης και πέδησης σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει έγκαιρα.
 
Η αποκάλυψη του Mitsubishi MI-Tech Concept έχει προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα λάβει χώρα από τις 24 Οκτωβρίου  έως τις 4 Νοεμβρίου.

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS