Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το Nissan Z Proto εντοπίστηκε με το καπό ανοιχτό.

Το Nissan Z Proto έδειξε το V6 twin-turbo μοτέρ

3.235 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2021)

Ενώ είμαστε εν αναμονή της παρουσίασης του μοντέλου παραγωγής που θα βασίζεται στο Nissan Z Proto, το ιαπωνικό πρωτότυπο έκανε μία ακόμα εμφάνιση με ανοιχτό το καπό και οι «κατάσκοποι» ήταν εκεί για να απαθανατίσουν τη στιγμή αλλά και το V6 twin-turbo μοτέρ.


Εδώ και αρκετό διάστημα η Nissan έχει προχωρήσει στην παρουσίαση του Z Proto που ουσιαστικά αποτελεί τον προάγγελο του νέου της σπορ αυτοκινήτου. Για το μοντέλο παραγωγής υπάρχουν λίγες επίσημες πληροφορίες, ωστόσο το γεγονός πως η μάρκα έχει τονίσει ότι δε θα απέχει πολύ από το πρωτότυπο, μας κάνει να πιστεύουμε πως ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα δε θα διαφέρει δραματικά από το Z Proto.
 
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες μέσω του Instagram ήρθαν στη δημοσιότητα και νέες εικόνες του Z Proto σε δύο από τις οποίες εμφανίζεται με το καπό ανοιχτό. Η αλήθεια είναι πως καμία δεν μας δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το μοτέρ, ωστόσο γνωρίζουμε πως εκεί βρίσκεται ένας twin-turbo V6 κινητήρας που θα ακολουθήσει και στο μοντέλο παραγωγής. Θυμίζουμε πως η ισχύς του θα είναι περίπου στους 400 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Αναφορικά με τις μικρές αλλαγές που αναμένεται να δούμε στο μοντέλο παραγωγής σε σχέση με το πρωτότυπο, η βασικότερη από αυτές θα είναι η ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση της γρίλιας. Η καμπίνα θα ακολουθήσει τη σύγχρονη εποχή όντας εξοπλισμένη με ένα τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Τα σπορ καθίσματα θα συνδυάζουν Alcantara και δέρμα και θα κοσμούνται με κίτρινες ραφές.
 
Κλείνοντας να πούμε πως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου παραγωγής, ούτε και το όνομα που θα αποκτήσει. Ωστόσο δεν αποκλείεται το νέο σπορ μοντέλο της Nissan να λέγεται 400Ζ, αλλά και αυτό μένει να φανεί.  

Hyundai
Citroen