Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Renault Hippie Caviar Motel είναι ένα Kangoo για το βουνό!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Renault Hippie Caviar Motel είναι ένα Kangoo για το βουνό!

3.409 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2022)

Πρεμιέρα έκανε το νέο Renault Hippie Caviar Motel, το νέο ιδιαίτερο πρωτότυπο της γαλλικής φίρμας που ήρθε βασισμένο στο Kangoo!

Ντεμπούτο στις 19 Σεπτέμβρη

Πέρυσι η Renault παρουσίασε το Hippie Caviar Hotel, ένα πρωτότυπο που είχε ως βάση του το Trafic. Φέτος η γαλλική φίρμα έδωσε συνέχεια στα ιδιαίτερα πρωτότυπα με το νέο Hippie Caviar Motel, που όπως προαναφέραμε έχει ως βάση του το Kangoo και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση IAA Hanover Transportation στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για αποδράσεις στο βουνό

Το βαν χαρακτηρίζεται ως το «ευέλικτο καταφύγιο» για όλους τους λάτρεις της περιπέτειας και των σπορ που επιθυμούν να κινηθούν σε υπαιθρίους χώρους. Αυτός είναι και ο λόγος πως στην οροφή είναι εξοπλισμένο με σχάρα για πέδιλα σκι, αλλά και μία ποικιλία «έξυπνων αποθηκευτικών χώρων» που μπορούν να χωρέσουν αθλητικό εξοπλισμό.

Οικολογικό εσωτερικό με κρεβάτι στο πίσω μέρος

Από κει και πέρα στο εξωτερικό το Renault Hippie Caviar Motel φέρει μία εντυπωσιακή δίχρωμη βαφή με θέμα το βουνό. Η Renault δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού, είπε όμως πως η καμπίνα διαθέτει μια σειρά από οικολογικές πινελιές, όπως ράφια και δάπεδο από ανακυκλωμένα ελαστικά και φελλό. Το βαν διαθέτει επίσης ένα πίσω κάθισμα που μπορεί να γίνει κρεβάτι, επιτρέποντας στους επιβάτες να ξαπλώσουν και μέσω της πανοραμικής γυάλινης οροφής να βλέπουν έξω από το όχημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
skoda