Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο ηλεκτρικό pick-up της Tesla θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες.

Το Tesla Cybertruck περιπολικό στο Ντουμπάι

2.027 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Εκεί που πολλοί βλέπουν στο Tesla Cybertruck ένα άσχημο pick-up αυτοκίνητο οι άνθρωποι των αστυνομικών αρχών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είδαν το επόμενο τους περιπολικό. Μάλιστα έχουν ήδη αποστείλει την παραγγελία!!!

Είναι γνωστό πως οι αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συγκεκριμένα του Εμιράτου του Ντουμπάι έχουν στον στόλο των οχημάτων τους πολλά ιδιαίτερα περιπολικά. Μία Porsche 918 Spyder, μία Bugatti Veyron, μία Aston Martin One-77 και μία Ford Mustang κάνουν παρέα σε μία Lamborghini Aventador, ένα Audi R8 αλλά και ένα ταπεινό αλλά εξίσου ιδιαίτερο Renault Twizy.
 
Έτσι οι ιθύνοντες των τμημάτων ασφαλείας μετά την αποκάλυψη του Tesla Cybertruck αποφάσισαν πως το εν λόγω όχημα δε θα μπορούσε να λείπει από αυτά που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τήρηση των νόμων. Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γενικός αρχηγός της Αστυνομίας του Ντουμπάι, Abdullah Khalifa Al Marri, η παραγγελία έχει ήδη γίνει.
 
Πληροφορίες σχετικά με το ποια έκδοση του Cybertruck είναι αυτή που επιλέχθηκε δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο ειπώθηκε πως το ηλεκτρικό pick-up της Tesla θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες. Ταυτόχρονα μία πρώτη εικόνα του περιπολικού Tesla Cybertruck δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας του Ντουμπάι στο Twitter, δίνοντας μία πρώτη «γεύση» για την εμφάνιση που θα έχει.
 
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από το Tesla Cybertruck η αστυνομία του Ντουμπάι θα παραλάβει και μία Mercedes-AMG GT 63 S!      

Mercedes
OPEL