Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Audi e-Tron Quattro θα βγει στις αγορές το 2018.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi e-Tron Quattro θα βγει στις αγορές το 2018.

Tο Τesla Model 3 της Αudi

2.841 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Η γερμανική εταιρεία θέλει να έχει έτοιμο το 2019 το δικό της Τesla Model 3 για να ανταγωνιστεί την καλιφορνέζικη εταιρεία. Πόση θα είναι η αυτονομία του;

Το Audi e-Tron Quattro θα βγει στις αγορές το 2018 όντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο επόμενης γενιάς της μάρκας. Με την γερμανική εταιρεία να έχει στρέψει εκεί προς το παρόν, την προσοχή της, φημολογείται ότι ο επόμενος στόχος της είναι να λανσάρει ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί το Tesla Model 3 και θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το τωρινό Α3 σεντάν.

Η Audi αναμένεται να λανσάρει το μοντέλο στα τέλη του 2019.

Η Audi αναμένεται να λανσάρει το μοντέλο στα τέλη του 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο αυτό μοντέλο θα χρησιμοποιήσει ως βάση την MEB πλατφόρμα της Volkswagen, αποτελώντας έτσι την πρώτη φορά που ένα μοντέλο Αudi θα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη βάση στην αρχιτεκτονική του.
 
Σύμφωνα με τις διαρροές, το ισχυρότερο μηχανικό σύνολο θα αποτελείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ μπροστά και ένα πίσω συνολικής απόδοσης 300 ίππων. Βέβαια, η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται και από μηχανικά σύνολα μικρότερης ιπποδύναμης ενώ η αυτονομία του μοντέλου θα είναι τουλάχιστον 482 χλμ.

Η Audi αναμένεται να λανσάρει το μοντέλο στα τέλη του 2019 με την τιμή του να φημολογείται ότι θα φτάσει τις 45.000 ευρώ.

(Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι το Audi e-Tron Quattro Concept)
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL