ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Tesla Model Y ξεκίνησε δοκιμές - Έρχεται το 2025

1.552 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2024)
Το ανανεωμένο Tesla Model Y ξεκίνησε δοκιμές - Έρχεται το 2025
2 Φωτογραφίες »

- Η ανανέωση του Tesla Model Y άργησε λόγω των επιλογών του Musk
- Αναμένεται πρώτα στη Κίνα το 2025
- Θα εξοπλιστεί με μεγαλύτερη μπαταρία 95 kWh
- Θα διατεθεί σε επιλογή με μακρύ μεταξόνιο

Η ανανέωση του Tesla Model Y άργησε λόγω των επιλογών του Musk

Το Tesla Model Y Juniper έχει αργήσει να αποκαλυφθεί, με την Tesla να αργοπορεί λόγω της στροφής προς την αυτόνομη οδήγηση. Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιλογή του Elon Musk να στρέψει την στρατηγική της Tesla προς την αυτόνομη οδήγηση, πολλά από τα προγράμματα εξέλιξης μοντέλων της Tesla έμειναν πίσω, ακόμα και αυτό του Tesla Model Y Juniper, το οποίο αναμενόταν μέσα στο 2024. Σύμφωνα, με τον Αμερικάνο επιχειρηματία και CEO της μάρκας, η Tesla δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Model Y μέσα στο 2024.

Αναμένεται πρώτα στη Κίνα το 2025

Σύμφωνα με φήμες από την Ασία, η ανανέωση του Tesla Model Y αναμένεται πρώτα στη Κίνα στις αρχές του 2025. Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρουν ότι το μοντέλο της Tesla, ξεκίνησε να περνά δοκιμαστικά εχθές στις 22 Οκτωβρίου του 2024, με την παραγωγή να αναμένεται να ξεκινήσει το 2025 στο εργοστάσιο της Giga Shanghai. Μετά θα μεταφερθεί και στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπως ακριβώς έγινε και με το Model 3.

Θα εξοπλιστεί με μεγαλύτερη μπαταρία 95 kWh

Η ανανέωση του Tesla Model Y αναμένεται να έχει επιρροές από το ανανεωμένο Model 3, με τα πίσω φώτα να σχηματίζουν το γράμμα C, ενώ θα τα ενώνει μια φωτιζόμενη LED γραμμή, που θα αναγράφει πάνω της το όνομα της φίρμας και στο κέντρο της θα κρύβει μια από τις κάμερες του μοντέλου. Τέλος, θα εξοπλιστεί με μεγαλύτερη μπαταρία 95 kWh που θα μπορεί να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση.

Θα διατεθεί σε επιλογή με μακρύ μεταξόνιο

Σύμφωνα με φήμες, το ανανεωμένο Tesla Model Y θα διατεθεί στην Κίνα και σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, η οποία θα μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες.

Toyota
IVECO DAILY