Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το VW Polo μετακομίζει από την Ισπανία για χάρη των ηλεκτρικών

 Σχολιάστε 
1.164 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2024)
Το VW Polo μετακομίζει από την Ισπανία για χάρη των ηλεκτρικών

- Το ισπανικό εργοστάσιο αποχαιρέτησε το VW Polo και ετοιμάζεται για τα ηλεκτρικά.
- 8,4 εκατομμύρια Polo κατασκευάστηκαν στο ισπανικό εργοστάσιο της Παμπλόνα.
- Συνεχίζονται κανονικά οι πωλήσεις του Polo στην Ευρώπη.
- Δύο προσιτά ηλεκτρικά θα αρχίσει να κατασκευάζει το ισπανικό εργοστάσιο.

Το ισπανικό εργοστάσιο αποχαιρέτησε το VW Polo

Η Volkswagen ολοκλήρωσε την παραγωγή του Polo στην Ευρώπη μετά από 40 χρόνια!!! Το εργοστάσιο του Ομίλου VW στην Παμπλόνα της Ισπανίας έβαλε τέλος στην κατασκευή του γερμανικού μικρού και πλέον θα αρχίσει τις ετοιμασίες του προκειμένου να ξεκινήσει την παραγωγή των προσιτών πλήρως ηλεκτρικών μικρών αυτοκινήτων.

Συνεχίζονται κανονικά οι πωλήσεις του Polo στην Ευρώπη

Το γεγονός πως η ευρωπαϊκή παραγωγή του Polo ολοκληρώθηκε, δε σημαίνει πως θα σταματήσει και η διάθεσή του στη «Γηραιά Ήπειρο». Το best-seller μικρό της Volkswagen θα εξακολουθεί να πωλείται στην Ευρώπη, με την παραγωγή να γίνεται τώρα από το εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Kariega της Νότιας Αφρικής.

8,4 εκατομμύρια Polo κατασκευάστηκαν στο ισπανικό εργοστάσιο της Παμπλόνα

Η VW κατασκεύασε 8,4 εκατομμύρια Polo στο εργοστάσιο της Παμπλόνα από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή το 1984. Το τελευταίο μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Ιούλιο ήταν ένα μπλε Polo στην εξοπλιστική έκδοση Life, 95 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, είπε η VW στην ανακοίνωσή της . Από την άλλη, το εργοστάσιο της VW στην πόλη Kariega κατασκευάζει αυτοκίνητα για τον όμιλο από το 1951.

Ξεκινά με δύο προσιτά ηλεκτρικά το ισπανικό εργοστάσιο

Τέλος, σε ότι αφορά την πορεία του ισπανικού εργοστασίου στην Παμπλόνα, θα αρχίσει να κατασκευάζει δύο πλήρως ηλεκτρικά μικρά SUV το 2026. Το ένα θα φέρει το λογότυπο της γερμανικής μάρκας, ενώ το δεύτερο θα είναι το Epiq της Skoda, μέλος του Volkswagen Group.

Toyota
PEUGEOT