Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το XFC Concept δείχνει το νέο μικρό crossover της Mitsubishi
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το XFC Concept δείχνει το νέο μικρό crossover της Mitsubishi

4.438 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2022)

Το Mitsubishi XFC Concept κάνει το ντεμπούτο του ως το νέο μικρό crossover της ιαπωνικής μάρκας που θα έρθει το 2023!

Νέο μικρό crossover

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που η Mitsubishi παρουσίασε το νέο ASX, το οποίο έφτασε όντας εξολοκλήρου βασισμένο στο Renault Captur. Σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση ενός νέου πρωτότυπου, δικής της προέλευσης, το οποίο ονομάζεται XFC και κάνει την προεπισκόπηση ενός ολοκαίνουργιου μικρού crossover που αναμένεται να απασχολήσει κυρίως την ασιατική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχεδιασμένο από τη Mitsubishi

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, οι σχεδιαστές της Mitsubishi εξόπλισαν το μοντέλο με προβολείς LED σε σχήμα L και φώτα ημέρας που μοιάζουν με περσίδες τοποθετημένα από κάτω για μια φωτεινή υπογραφή που επαναλαμβάνεται στο πίσω μέρος. Να σημειώσουμε πως οι συμβατικοί πλευρικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, ενώ οι μεγάλες ζάντες είναι 20 ιντσών.

Με οθόνες στο εσωτερικό

Το εσωτερικό ακολουθεί τις πρόσφατες τάσεις υιοθετώντας οθόνες δίπλα-δίπλα, όπως και οθόνες που προβάλουν ότι καταγράφουν οι κάμερες που υπάρχουν αντί για καθρέπτες. Το τιμόνι έχει επίπεδη βάση και ενσωματώνει μπουτόν, την ώρα που στην κεντρική κονσόλα ο επιλογέας ταχυτήτων φαίνεται να αιωρείται. Οι πλάτες και τα προσκέφαλα των καθισμάτων έχουν κίτρινη απόχρωση, ενώ υπάρχουν και ραφές στο ίδιο χρώμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
LEASING COURIER VS CITAN