Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα σπορ κουπέ με το σήμα της Renault έχει κάνει την εμφάνιση του, προκαλώντας ενθουσιασμό με τον σχεδιασμό του.

Έχοντας την υπογραφή του ανεξάρτητου σχεδιαστή Amandeep Verma, το νέο πρωτότυπο το οποίο έχει πάρει το όνομα Renault Cheval.

Tο πίσω μέρος φέρει λεπτά φωτιστικά σώματα.

Το «αλογάκι» της Renault

2.183 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2018)

Ένα σπορ κουπέ με το σήμα της Renault έχει κάνει την εμφάνιση του, προκαλώντας ενθουσιασμό με τον σχεδιασμό του.

Mε την υπογραφή του ανεξάρτητου σχεδιαστή Amandeep Verma να υποδηλώνει την προέλευσή του, το νέο πρωτότυπο το οποίο έχει πάρει το όνομα Renault Cheval, είναι ένα σπορ κουπέ, το οποίο σύμφωνα με τον εμπνευστή και σχεδιαστή του μετριέται σε μήκος 4.330 χιλιοστών, πλάτος 2.170 χιλιοστών και ύψος 1.080 χιλιοστών και έχει μεταξόνιο μήκους 2.776 χιλιοστών.
 
Έχοντας αντλήσει έμπνευση από πολλά διαφορετικά θέματα όπως μαχητικά αεροσκάφη, αυτοκίνητα F1, καρχαρίες, τίγρεις, ταύρους και άλογα (όπως υποδηλώνει και το όνομα του, καθώς Cheval στα γαλλικά σημαίνει άλογο), το γαλλικό πρωτότυπο είναι σχεδιασμένο για να δώσει στον οδηγό του την απόλαυση των μεγάλων ταξιδιών.
Από κει και πέρα ο σχεδιασμός του όπως μπορούμε να δούμε περιλαμβάνει ένα ευρύ εμπρόσθιο μέρος με λεπτά φωτιστικά σώματα και μία γρίλια με «πόρους» που μπορεί να παραπέμπει στις μύτες των ζώων, ενώ εγκατεστημένοι είναι και τρεις μεγάλοι αεραγωγοί, από κει και πέρα μια έντονα κεκλιμένη οροφή μας οδηγεί στο πίσω μέρος, το oποίο φέρει και αυτό λεπτά φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν στα μάτια του καρχαρία, ενώ το πορτοκαλί χρώμα τονίζει τον έντονο χαρακτήρα του.
 
¶λλα στοιχεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ο δημιουργός του, ωστόσο δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα η γαλλική φίρμα να ασχολούνταν με αυτό το πρότζεκτ. Ποια έιναι η δική σας γνώμη;

Peugeot - Toyota
moto