ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6 σε ανεπίσημα σχέδια

 Σχολιάστε 
1.260 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2024)
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Hyundai και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

- Ανασχεδιασμένα άκρα, αλλά ίδιο σουλούπι.
- Το ανανεωμένο Ioniq 6 θα φέρει μαζί του και το «καυτό» Ioniq 6 Ν.
- Το 2025 ντεμπουτάρει το ανανεωμένο Ioniq 6.

Ανεπίσημα σχέδια δείχνουν το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6

Η Hyundai εργάζεται πάνω στην ανανέωση του Ioniq 6, με τα δοκιμαστικά πρωτότυπα να έχουν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους για τις απαραίτητες δοκιμές. Στο πλαίσιο αυτό, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa δούλεψαν και παρουσίασαν σε ανεπίσημα σχέδια την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το κορεατικό ηλεκτρικό, όταν τα αποκαλυφθεί επίσημα στο παγκόσμιο κοινό.

Ανασχεδιασμένα άκρα, αλλά ίδιο σουλούπι

Το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6 αναμένεται να διαθέτει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και αναθεωρημένες υπογραφές φωτισμού και στα δύο άκρα. Το σουλούπι του δε θα διαφοροποιηθεί από το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σήμερα, καθώς θα συνεχίσει να ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική κεκλιμένη γραμμή οροφής, όπως δείχνουν και τα ανεπίσημα σχέδια. Από κει και πέρα, αλλαγές μικρής έκτασης θα υπάρξουν στην καμπίνα, η οποία πιθανότατα θα εξοπλιστεί και με επιπλέον τεχνολογίες.

Το ανανεωμένο Ioniq 6 θα φέρει μαζί του και το «καυτό» Ioniq 6 Ν

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η ανανέωση του Ioniq 6 θα φέρει μαζί της και μία ισχυρή έκδοση. Ο λόγος για το Ioniq 6 Ν, που θα έρθει για να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της γκάμας. Παράλληλα, μέσω του Ioniq 6 Ν η Hyundai θα κάνει δύο τις επιλογές των «καυτών» ηλεκτρικών που διαθέτει, συνοδεύοντας το ήδη υπάρχον Ioniq 5 Ν. Εξωτερικά, το Ioniq 6 Ν θα ξεχωρίζει από το τυπικό μοντέλο χάρη στις νέες πλαϊνές ποδιές, στο αεροδυναμικό splitter και τροποποιημένο πίσω άκρο. Στο πίσω μέρος θα δεσπόζει και μία μεγάλη αεροτομή.

Η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει αναφέρει πως το Ioniq 6 N θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το Ioniq 5 N, ωστόσο φέρεται να αποδίδει περισσότερους ίππους, που δεν αποκλείεται να ξεπερνούν τους 650.

Το 2025 ντεμπουτάρει το ανανεωμένο Ioniq 6

Επί τους παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό πότε το ανανεωμένο Hyundai Ioniq 6 θα κάνει το ντεμπούτου του, ωστόσο λέγεται πως αυτό θα συμβεί εντός του 2025. Αργότερα θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα του Ioniq 6 N.

Hyundai
OPEL