Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Mitsubishi Outlander PHEV απέκτησε μεγαλύτερη αυτονομία

(2/10/2024)
Το ανανεωμένο Mitsubishi Outlander PHEV απέκτησε μεγαλύτερη αυτονομία
7 Φωτογραφίες »

- Φρεσκάρισμα και αναβάθμιση για το Mitsubishi Outlander PHEV.
- Παραμένει στα 306 άλογα, ανεβάζει την ηλεκτρική και συνολική αυτονομία.
- Βελτιώσεις σε ανάρτηση και τιμόνι.
- Μεγαλύτερη οθόνη 12,3 ιντσών στην καμπίνα.
- Νέα μάσκα και ζάντες 20 ιντσών.

Φρεσκάρισμα και αναβάθμιση για το Mitsubishi Outlander PHEV

Το Plug-in υβριδικό Mitsubishi Outlander ανανεώθηκε για την αγορά της Ευρώπης, όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Το ιαπωνικό SUV λαμβάνει ένα αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία, συνδυαστικά με μικρές στιλιστικές αλλαγές εξωτερικά, αλλά και στην καμπίνα.

Παραμένει στα 306 άλογα, ανεβάζει την ηλεκτρική και συνολική αυτονομία

Όπως και με το τρέχον Outlander PHEV έτσι και το ανανεωμένο, διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων απόδοσης 136 ίππων και 203 Nm ροπής, συνδυαστικά με έναν ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων και 255 Nm ροπής στον μπροστά άξονα και έναν ακόμα 136 ίππων και 195 Nm ροπής στον πίσω. Η συνδυαστική ισχύς παραμένει στα 306 άλογα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, το Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης εξοπλίζεται πλέον με νέα μπαταρία ιόντων λιθίου 22,7 kWh, που είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή των 20 kWh του προ ανανέωσης μοντέλου. Η μεγαλύτερη μπαταρία αυξάνει την ηλεκτρική αυτονομία του Outlander στα 86 χιλιόμετρα. Επίσης, το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει και αυτό αυξηθεί στα 53 λίτρα. Με γεμάτο το ρεζερβουάρ και πλήρως φορτισμένη την μπαταρία η Mitsubishi υποστηρίζει πως το ανανεωμένο Outlander μπορεί να διανύσει 884 χιλιόμετρα.

Βελτιώσεις σε ανάρτηση και τιμόνι

Από κει και πέρα, η Mitsubishi λέει ότι έχει βελτιώσει το σύστημα S-AWC για να μεγιστοποιήσει την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις στην ανάρτηση, ενώ βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι προκειμένου να είναι πιο ελαφρύ στο παρκάρισμα και ταυτόχρονα να παρέχει περισσότερη πληροφόρηση σε μεσαίες και υψηλές ταχύτητες.

Νέα μάσκα και ζάντες 20 ιντσών

Εξωτερικά, το Mitsubishi Outlander κατά την ανανέωσή του έλαβε μια νέα μπροστινή μάσκα με ενεργούς αεραγωγούς, νέους τροχούς 20 ιντσών με έξι ακτίνες και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
OPEL