Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Tesla Model Y αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια

 Σχολιάστε 
1.183 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2024)
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

- Συνεχίζεται η εξέλιξη του μοντέλου.
- Κοινά χαρακτηριστικά με το Model 3 μπροστά, διαφορετικά στο πίσω μέρος.
- Η κεντρική οθόνη αφής θα είναι το highlight της καμπίνας.
- Πάνω από 500 άλογα ισχύ και 560 χλμ. αυτονομία.

Συνεχίζεται η εξέλιξη του μοντέλου

Η Tesla εργάζεται προκειμένου να λανσάρει την ανανεωμένη έκδοση του Model Y, μοντέλο το οποίο είναι γνωστό εσωτερικά ως «Juniper». Όταν αυτό θα κάνει την εμφάνισή του θα έχει πάνω του στοιχεία από το ανανεωμένο Model 3 και ανεξάρτητα σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μας δείχνουν πως θα μοιάζει!

Κοινά χαρακτηριστικά με το Model 3 μπροστά, διαφορετικά στο πίσω μέρος

Τα διαθέσιμα σχέδια που βλέπετε στην γκαλερί προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress, η οποία μάλιστα σημειώνει πως έχουν βασιστεί πάνω σε εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από μερικούς μήνες. Όπως φαίνεται, στο μπροστινό μέρος οι σχεδιαστές έχουν δώσει στο ανανεωμένο Model Y πολλά χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Model 3. Τα λεπτά φωτιστικά σώματα είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, το κύριο σημείο διαφοροποίησης μεταξύ τους είναι στο πίσω μέρος. Εκεί, το επερχόμενο Model Y θα εξοπλιστεί με μία LED φωτιζόμενη μπάρα, η οποία θα εκτίνεται σε όλο το πλάτος και θα ενσωματώνει την ονομασία της μάρκας. Επίσης, θα φέρει και μία μικρή κάμερα κρυμμένη μέσα σε ένα τμήμα γυαλιστερής μαύρης επένδυσης.

Να σημειωθεί πως το συνολικό σχήμα του ανανεωμένου Model Y δεν αναμένεται να αλλάξει, σε αντίθεση με τις επιλογές στις ζάντες και τα διαθέσιμα χρώματα για το εξωτερικό, όπου θα προστεθούν νέες επιλογές.

Η κεντρική οθόνη αφής θα είναι το highlight της καμπίνας

Η ανανέωση του Model Y θα φέρει αλλαγές και στην καμπίνα. Μία κεντρική οθόνη αφής θα έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εσωτερικό, που εν γένει θα χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστική σχεδίαση. Η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργιών του αυτοκινήτου θα ενσωματωθεί σε αυτήν την κύρια οθόνη. Οι πόρτες του Model Y θα λειτουργούν με κουμπιά, όπως τώρα, ενώ η αμερικανική μάρκα θα προχωρήσει και σε άλλες, μικρότερης σημασίας αλλαγές όπως το σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος.

Πάνω από 500 άλογα ισχύ και 560 χλμ. αυτονομία

Το ανανεωμένο Tesla Model Y θα προσφερθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τα Performance να έχουν ισχύ άνω των 500 ίππων. Η μέγιστη αυτονομία θα ορίζεται περίπου στα 560 χιλιόμετρα. Κατά τα άλλα, η Tesla θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις κορυφαίες ταχύτητες φόρτισης της κατηγορίας έως και 250 kW.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS