Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα νέο σχέδιο το οποίο «αναγεννά» την κατηγορία των μεσαίων σεντάν της Mitsubishi ήρθε στην επιφάνεια.

Υπεύθυνος για το σχέδιο αυτό είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Enoch Gabriel Gonzales.

Το επόμενο σεντάν της Mitsubishi;

2.452 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Ένα νέο σχέδιο το οποίο «αναγεννά» την κατηγορία των μεσαίων σεντάν της Mitsubishi ήρθε στην επιφάνεια.

Όπως όλες οι εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου έτσι και η Mitsubishi κινείται στους «ρυθμούς» των SUV τα οποία σαρώνουν στις αγορές, ωστόσο ένα νέα νέο σχέδιο το οποίο εμφανίζει την επόμενη γενιά του Galant, αναβιώνει παράλληλα την κατηγορία των σεντάν που δεν έχει την τιμητική της αυτήν την εποχή.
 
Υπεύθυνος για το σχέδιο αυτό είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Enoch Gabriel Gonzales, ο οποίος μέσω τους διαδικτύου μοιράστηκε το πώς ο ίδιος έχει φανταστεί το επόμενο Galant, προσαρμόζοντας τα τελευταία στοιχεία του στιλ των αυτοκινήτων της ιαπωνικής φίρμας στην παραδοσιακή μορφή ενός τετράθυρου σεντάν.
 
Όπως μπορούμε να δούμε ο καλλιτέχνης έχει οραματιστεί το σεντάν με μία μεγάλη ενιαία γρίλια, η οποία συνδυάζεται με κομψά φωτιστικά σώματα αλλά και ένα σπορτίφ προφυλακτήρα με μεταλλικά χαρακτηριστικά. Οι ζάντες συνδυάζονται με κόκκινες δαγκάνες κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε πως ένα ισχυρό σύστημα πέδησης είναι μέρος του εξοπλισμού, ενώ στο πίσω μέρος ο σπορ χαρακτήρας ολοκληρώνεται με τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που έχουν εγκατασταθεί στα δύο άκρα του προφυλακτήρα.
 
Μέχρι στιγμής η Mitsubishi δεν έχει αναφέρει ότι σκοπεύει να φέρει ένα νέο σεντάν στην παραγωγή, ωστόσο αν συμβεί κάτι τέτοιο ίσως να είναι σαν την πρόταση του Enoch Gabriel Gonzales.   

Mercedes
Autotriti.gr