Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω εμπρησμού

1.972 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2024)
Το εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω εμπρησμού
3 Φωτογραφίες »

- Σε περιβαλλοντικούς λόγους αποδίδονται τα κίνητρα.
- Σταμάτησε την παραγωγή λόγω της διακοπής ρεύματος.
- Δεν σχολίασε το γεγονός η Tesla.
- Αντιδρούν οι πολίτες στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla.

Σε περιβαλλοντικούς λόγους αποδίδονται τα κίνητρα

Στόχος εμπρησμού έγινε το εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ρεύμα και να σταματήσει τη λειτουργία του. Η εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε έναν υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας από ακτιβιστές, τα κίνητρα των οποίων αποδίδονται σε περιβαλλοντικούς λόγους.

Σταμάτησε την παραγωγή λόγω της διακοπής ρεύματος

Η γερμανική εφημερίδα «ΒΖ» αναφέρει πως το πρωί της Τρίτης (5/3), το εργοστάσιο της Tesla στην πόλη Gruenheide στη Γερμανία έμεινε χωρίς ρεύμα και αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή. Αιτία αποτέλεσε μία ύποπτη εμπρηστική επίθεση από ακτιβιστές που πυρπόλησαν έναν υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μάλιστα, πέραν του εργοστασίου χωρίς ρεύμα έμεινε και ένα μεγάλο μέρος της πόλης. Η αστυνομία ανέφερε ότι έλαβε μια κλήση για φλεγόμενο ηλεκτρικό πυλώνα στην περιοχή Gosen-Neu Zittau, κοντά στο εργοστάσιο και ανέφερε ότι υπήρχαν διακοπές ρεύματος ειδικά στην περιοχή Freienbrink, νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Βερολίνου.

Δεν σχολίασε το γεγονός η Tesla

Τα γερμανικά μέσα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Tesla προκειμένου να πάρουν κάποιο σχόλιο, ωστόσο δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κάποιον από τους εκπροσώπους της.

Αντιδρούν οι πολίτες στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως η Tesla έχει φιλοδοξίες να επεκτείνει το εργοστάσιό της για να μεγαλώσει την παραγωγή της, αλλά κάτι τέτοιο συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις από πολίτες, που ψήφισαν κατά της πρότασης για την κατεδάφιση των δέντρων, που απαιτούνταν για τη δημιουργία χώρου.     

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG