Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To γρηγορότερο Audi RS7 στον κόσμο

3.447 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2021)

To RS7 αποδίδει πλέον 1.050 άλογα και 1.200 Nm ροπής και έχει λάβει νέα aftermarket εξάτμιση που «σηκώνει στο πόδι» ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

To Audi RS7είναι ένα premium σπορ σεντάν που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή, ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά, κάποιοι ιδιοκτήτες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι και σπεύδουν να βελτιώσουν τα μοντέλα τους για να αυξήσουν την ισχύ τους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το RS7 που θα δείτε παρακάτω στο video εξοπλίζεται πλέον με ελεύθερη εξάτμιση MG Motorsport με αρχικό της PowerDivision με αποτέλεσμα να ακούγεται σαν ολόκληρη πυροβολαρχία σε κάθε πέρασμά του. Το μοτέρ φοράει τώρα μεγαλύτερα υβριδικά turbo LM990 και υπάρχουν νέα intercooler για να κρατούν τις θερμοκρασίες χαμηλά. Η απόδοση του κινητήριο συνόλου μετά τις βελτιώσεις λέγεται πως είναι 1.050 άλογα με την ροπή να φτάνει τα 1.200 Nm.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, ο ιδιοκτήτης του RS7 ισχυρίζεται πως το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε 2,48 δευτερόλεπτα, με το 100-200 να απαιτεί μόνο 4,63 δλ. Το RS7 μπορεί να είναι σημαντικά βελτιωμένο, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως την ίδια στιγμή, διατηρεί τον hi-tech εξοπλισμό του εργοστασικού μοντέλου, γεγονός που το κάνει ένα ολοκληρωμένο σπορ αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οδηγό.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Peugeot - Toyota
NISSAN