Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανακοινώθηκε ότι η «μετάβαση» στην Αμερικανική ήπειρο, θα γίνει σε 3 στάδια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, ξεκινώντας το πρώτο στάδιο μέσα στο 2017.

Ανακοινώθηκε ότι η «μετάβαση» στην Αμερικανική ήπειρο, θα γίνει σε 3 στάδια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, ξεκινώντας το πρώτο στάδιο μέσα στο 2017.

Το μέλλον του PSA Groupe

1.072 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2016)

Ανακοίνωσε και επίσημα προ δυο ημερών το επιχειρηματικό της σχέδιο για τα επόμενα χρόνια η PSA Peugeot-Citroen. Τι αναφέρθηκε για τις μελλοντικές της κινήσεις;

Πριν δυο μέρες η PSA Peugeot Citroen ανακοίνωσε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

και επίσημα σε προγραμματισμένη της εκδήλωση, το επιχειρηματικό της σχέδιο γιατα επόμενα χρόνια.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, παρουσιάστηκε ενώπιοντου τύπου και η νέα ονομασία του ομίλου, η οποία μετονομάζεται σε «PSA GROUPE», θέλοντας νασυμβολίσουν την «ζωτικότητα» των τριών εταιριών Peugeot Citroen καιDS.

Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η αποκάλυψη των μελλοντικώνβλέψεων του ομίλου, για άνοιγμα του ορίζοντά του και σε άλλες αγορές εκτός Ευρώπηςκαι κατά κύριο λόγο στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι η«μετάβαση» αυτή στην Αμερικανική ήπειρο, θα γίνει σε 3 στάδια μέσα στα επόμενα10 χρόνια, ξεκινώντας το πρώτο στάδιο μέσα στο 2017. Στο στάδιο αυτό ο όμιλοςθα ασχοληθεί με «υπηρεσίες μεταφοράς» όπως ενοικίαση οχημάτων σε ΗΠΑ καιΚαναδά, χωρίς να παραχωρεί κατ ανάγκη δικά του οχήματα.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Στην περίπτωση που το πρώτο στάδιο στεφθεί με επιτυχία, οόμιλος θα προχωρήσει στο επόμενο, με την χρήση δικών του οχημάτων για «υπηρεσίεςμεταφοράς» και ενοικίασης αλλά με δικά του οχήματα από τον όμιλο PSA, όταν πάρουν έγκριση τύπουγια εισαγωγή και κυκλοφορία στην Αμερική και Καναδά.

Στο τελικό και τρίτο στάδιο, ο γαλλικός όμιλος θα ξεκινήσειτην διάθεση προς πώληση καινούριων οχημάτων μέσω του δικτύου της που θαδημιουργηθείς το βάθος των ετών, με σκοπό την αύξηση του δικτύου διάθεσης τους καιτων οχημάτων που διατίθενται προς την αγορά, επεκτείνοντας και τις παρεχόμενεςυπηρεσίες προς τους αγοραστές.

Η αιχμή του δόρατος στην μετάβαση αυτή, θα αποτελέσει τοπαρακλάδι του ομίλου, DS-Automobiles, ως μια πιο Premium εκδοχήτων άλλων δυο εταιριών, συνοψίζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και των δυο καιτην συνολική τους εμπειρία στον τομέα κατασκευής οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY