Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

O πρόβολος υιοθετεί pop-up φώτα.

To νέο 3000GT;

3.358 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Γιατί η Mitsubishi να μην ακολουθήσει τον δρόμο της Toyota και να αναβιώσει το 3000GT; Τι λέτε;


Εάν μελετήσει κανείς την γκάμα της Mitsubishi θα διαπιστώσει πως η μάρκα δεν έχει μέσα στην οικογένειά της ούτε ένα sportscar. To 3000GT που τραβούσε το βλέμμα λόγω εμφάνισης αλλά και λόγω της ισχύος και της τεχνολογίας που έφερε πάνω του είναι παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια ενώ το Eclipse έχει γίνει τώρα SUV. Με την Toyota όμως να αναβιώνει την Supra, μήπως θα έπρεπε να κάνει και η Mitsubishi να κάνει το ίδιο με έναν διάδοχο του 3000GT;

To αυτοκίνητο στις εικόνες είναι μια ψηφιακή δημιουργία από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή και εξετάζει πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα 4000GT, εάν η Mitsubishi προχωρούσε στην κατασκευή ενός τέτοιου σπορ αυτοκινήτου. Όπως είναι λογικό, η σχεδιαστική του γλώσσα είναι σαφώς πιο μοντέρνα και αρκετά πιο μυώδης, ωστόσο το σχήμα είναι πολύ κοντά στο 3000GT παρά τα ακραία σχεδιαστικά που αυτό υιοθετεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρόβολος υιοθετεί pop-up φώτα ακόμα και εάν είναι γνωστό πως αυτή η σχεδίαση δεν είναι εναρμονισμένη με τα σύγχρονα στάνταρ ασφαλείας ενώ βλέπουμε πως μια γραμμή από DRL φώτα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος του μοντέλου. Το πίσω μέρος ήταν και παραμένει πανέμορφο και θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι πλέον πιο σπορτίφ.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο από την Mitsubishi σύντομα. Δυστυχώς, όχι πολλές, αφού η κατάσταση στην Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο σπορ αυτοκίνητο;
 

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS