Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα γενιά του Actros είναι ένα από τα πιο αποδοτικά φορτηγά σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα είναι και ένα από τα ομορφότερα.

Η νέα γενιά του Actros είναι ένα από τα πιο αποδοτικά φορτηγά σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα είναι και ένα από τα ομορφότερα.

Το νέο Actros Euro6 κερδίζει τις εντυπώσεις

2.019 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Μόλις μια 2ετία μετά το επίσημο λανσάρισμα του στις αγορές της ΕΕ, το νέο Mercedes-Benz Actros έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την… ουσία, με περισσότερες από 30.000 πωλήσεις.

Μια διετία έχει ολοκληρωθεί

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

από την επίσημη παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz Actros (τέλη2011) και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων τηςγερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην αγορά μεπερισσότερες από 30.000 πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα δεδομένα πουσυλλέγει η Mercedes-Benz, ορισμένα εκ των συγκεκριμένων οχημάτων έχουνδιανύσει ήδη περισσότερα από 600.000 χλμ. με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στοντομέα της μέσης κατανάλωσης καυσίμου όσο και του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίαςτους (ΤCO: TotalCost of Ownership).

Παράλληλα όμως, το νέο Mercedes-Benz Actros εξακολουθείνα επιδεικνύει, όπως και οι προκάτοχοι του, ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τουςλόγους που έχουν συμβάλλει στην εξαιρετική εμπορική πορεία –και- της νέαςγενιάς του Actros.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

Autotriti.gr
Citroen