Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πηγές αναφέρουν ότι θα μικρύνει σε διαστάσεις ώστε να αποτελέσει άμεσος ανταγωνιστής των Jeep Wrangler και Toyota 4Runner.

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Mo Aoun παρουσίασε την δική του πρόταση.

To νέο Ford Bronco;

3.649 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2018)

Την δική του πρόταση για το πως θα μοιάζει το τεραστίων διαστάσεων Ford Bronco έκανε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Πώς σου φαίνεται;

Το νέο Ford Bronco μπορεί να είναι ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από λανσάρισμα του, ωστόσο για την αγορά των ΗΠΑ και της Βόρειας Αμερικής αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα λόγω του φανατικού κοινού που έχει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο Bronco, πηγές αναφέρουν πάντως ότι θα μικρύνει σε διαστάσεις ώστε να αποτελέσει άμεσος ανταγωνιστής των Jeep Wrangler και Toyota 4Runner.
 
Aπό την πλευρά του πάντως, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Mo Aoun παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Bronco, προσφέροντας στο μοντέλο γιγάντιους τροχούς με λάστιχα off-road που δύσκολα θα δούμε στο μοντέλο παραγωγής. Ακόμα, το αμάξωμα του είναι αρκετά τετραγωνισμένο με μαύρη γρίλια εμπνευσμένη από το Ford F-150 Raptor ενώ χαρακτηρίζεται ακόμη από μεγάλους θόλους και τα τεράστια φώτα πάνω στην οροφή του.

Τέλος, δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την στιγμή που η Ford αποκάλυψε πως σχεδιάζει να λανσάρει και ένα «baby» Βronco που θα μοιάζει αρκετά με το μεγαλύτερο αδερφάκι του αλλά θα στοχεύει στρατηγικά σε διαφορετική κατηγορία.
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia