Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80.

Το νέο Genesis GV70 στο δρόμο (+vid)

1.733 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2020)

Η Genesis σκοπεύει να κάνει την αποκάλυψη του νέου της SUV, του GV70 και το μοντέλο εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους της Κορέας.


Όπως γνωρίζουμε το μοντέλο θα βρεθεί κάτω από το GV80 στη γκάμα της εταιρείας, η οποία έχει ήδη προχωρήσει στην αποκάλυψη κάποιων teaser εικόνων στις οποίες ωστόσο το μοντέλο φορά πλήρες καμουφλάζ. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο κορεατικό βίντεο που μπορείτε να δείτε, όπου το μοντέλο εντοπίστηκε και καταγράφηκε κατά την κίνησή τους σε αυτοκινητόδρομο της Κορέας κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.
 
Όπως γνωρίζουμε το στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80. Το μοτίβο των χωρισμένων φωτιστικών σωμάτων θα είναι παρών, όπως και η επιβλητική ευρεία μάσκα που θυμίζει ασπίδα. Αρκετά μεγάλοι είναι και οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Σε ότι αφορά το εσωτερικό πιθανότατα θα βρίσκεται ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10,25 ιντσών.
 
Για το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, η φημολογία που έχει υπάρξει κάνει λόγο πως το πολυτελές SUV θα έχει στη γκάμα του ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα βρεθεί στη βάση, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη μίας ισχυρότερης έκδοσης με τον V6 3,3 λίτρων κινητήρα που έχει το Stinger GT.
 
Η Genesis έχει πει πως το GV70 αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα, οπότε είμαστε εν αναμονή. Παράλληλα μένει να φανεί αν το εν λόγω μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη, καθότι όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες, το premium παρακλάδι της Hyundai ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την είσοδό της σε αγορές της «Γηραιά Ηπείρου» χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής η γκάμα των μοντέλων της.   
 

Toyota
Autotriti.gr