Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Ioniq 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο.

Το νέο Hyundai Ioniq 5 από κοντά (+vid)

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2021)

Το Hyundai Ioniq 5 εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια φόρτισης αλλά και δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο και καταγράφηκε σε ένα βίντεο, το οποίο έρχεται για να μας δώσει μία πολύ κοντινή ματιά του μοντέλου που θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες.

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες μακριά από το να δούμε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της νέας γενιάς των EVs από τη Hyundai. Το Ioniq 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο με την κορεατική μάρκα να έχει ήδη αρχίσει την καμπάνια των teaser για το ολοκαίνουργιο, χωρίς ρύπους hatchback.
 
Ωστόσο σήμερα είμαστε σε θέση να δούμε κάποιες από τις λεπτομέρειες που θα συνοδεύσουν το νέο μοντέλο μηδενικών ρύπων. Τη δυνατότητα αυτή μας την προσφέρει ένα βίντεο 12:46 λεπτών προερχόμενο από τη Νότιο Κορέα. Εκεί ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 εντόπισε και κατέγραψε το Ioniq 5 τόσο κατά τη φόρτιση όσο και στη συνέχεια, ενώ κινούνταν στο δρόμο.
 
Το βίντεο ξεκινάει να γίνεται ενδιαφέρον από το 3ο λεπτό και μετά όταν μας παρουσιάζει από πολύ κοντά το πίσω άκρο του ηλεκτρικού οχήματος με τα πίσω φώτα pixelar, αλλά και τη θύρα φόρτισης στο πλάι. Υπάρχει επίσης μια λεπτομερής προβολή των τροχών, αναφέροντας πως η ζάντες που φοράει το δοκιμαστικό μοντέλο είναι 20 ιντσών και συνοδεύονται από ελαστικά Michelin 255/45.
 
Παρά το καμουφλάζ βλέπουμε τις «κρυφές» χειρολαβές των θυρών, ενώ όταν το Ioniq 5 ξεκινήσει έχουμε μια πιο καλή εικόνα για το μέγεθός του, αλλά και για την υπογραφή των LED φωτιστικών σωμάτων. Πριν δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως το Ioniq 5 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων E-GMP. Η μάρκα υποστηρίζει ότι με μόλις 5 λεπτά φόρτισης από ένα ισχυρό ταχυφορτιστή, το Ioniq 5 θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα!
 
Δείτε το βίντεο  
 

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS