Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Initiale Paris Concept με σαφή απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά μαρσπιέ στο κάτω μέρος και αρκετά κεκλιμένο παρμπρίζ, αποτελεί μια νέα πρόταση για τη Renault.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Initiale Paris Concept με σαφή απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά μαρσπιέ στο κάτω μέρος και αρκετά κεκλιμένο παρμπρίζ, αποτελεί μια νέα πρόταση για τη Renault.

Το νέο Renault Initiale Paris Concept

6.556 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2013)

Η Renault παρουσίασε επίσημα στη Φρανκφούρτη το πρωτότυπο Initiale Paris, που θα αποτελέσει ως μοντέλο παραγωγής τον αντικαταστάτη του Espace με crossover…ικά και MPV στοιχεία.

Η γαλλική φίρμα έφερε στην Έκθεση το νέο πρωτότυπο και πρόκειται για το Renault Initiale Paris concept, μια μείξη πολυμορφικού με τεράστιους χώρους και crossover, ενώ θα είναι ο διάδοχος (ως μοντέλο παραγωγής) της νέας γενιάς του Espace.Με μήκος 4,85 μ. διαθέτει την «άνεση ενός van, τον χαρακτήρα ενός μεγάλου SUV και την πολυχρηστικότητα ενός MPV» κατά την εταιρεία. Αρα λοιπόν, ενσαρκώνει την ιδέα ενός «μεγάλου crossover, το οποίο θα υιοθετεί στοιχεία και από τις premium κατηγορίες», πάντα κατά τη Reanult.Έτσι, ως προς τον σχεδιασμό, υπό την επίβλεψη του Laurens van den Acker, βλέπουμε ότι το νέο πρωτότυπο με σαφή απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά μαρσπιέ στο κάτω μέρος και αρκετά κεκλιμένο παρμπρίζ, αποτελεί μια νέα πρόταση που ενσωματώνει δυναμικά, πέρα των άλλων και τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των Γάλλων, καθώς θυμίζει το νέο Clio και Megane.Στο εσωτερικό, πάλι όπως σε πολλά concepts, περισσεύουν τα φουτουριστικά στοιχεία κι η έντονη παρουσία gadgets, ενώ ταυτόχρονα ο μινιμαλισμός έχει την τιμητική του.Στον τομέα του κινητήρα, το εν λόγω concept θα τροφοδοτείται από το 1,6 λτ. dCi μοτέρ βενζίνης των 130 ίππων και 320 Nm ροπής, με μέση κατανάλωση τα 4,6 λτ./100 χλμ., που θα συνδυάζεται με το νέο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη, ένα σύστημα εμπνευσμένο από τη F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
ASFALISH PSILA GRAMMATA