ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Subaru WRX STI tS Type RA με αισθητικές και φυσικά μηχανολογικές βελτιώσεις (σε σχέση με το WRX STI) αποκτά πιο «άγριες» επιδόσεις και πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Subaru WRX STI tS Type RA με αισθητικές και φυσικά μηχανολογικές βελτιώσεις (σε σχέση με το WRX STI) αποκτά πιο «άγριες» επιδόσεις και πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

To νέο Subaru WRX STI tS Type RA

4.034 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2013)

Η Subaru βγάζει σε περιορισμένη παραγωγή το WRX STI tS Type RA με αισθητικές και φυσικά μηχανολογικές βελτιώσεις (σε σχέση με το WRX STI) για να αποκτήσει πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Η ιαπωνική εταιρεία πρόσθεσε στη γκάμα των WRX και μια νέα έκδοση, τηv STI tS Type RA, η οποία θα βγει σε 300 μονάδες και δύο πακέτα εξοπλισμού.Το συγκεκριμένο «αγωνιστικό» θα έρχεται σε τρία χρώματα (πορτοκαλί, μπλε κι άσπρο), ενώ θα φέρει το λογότυπο tS σε διακριτά σημεία, εξωτερικά κι εσωτερικά. Επίσης, φέρει εμπρός σπόιλερ και γυαλιστερούς μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας.Στο εσωτερικό επιπλέον θα υπάρχουν σπορ bucket καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι.Παράλληλα, τα 200 οχήματα (από τα 300) θα διαθέτουν κι ένα πιο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, το NBR (Nurburgring) με καθίσματα Recaro, αεροτομή από ανθρακόνημα και 18άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου.Από την άλλη, το WRX STI tS Type RA και στα δύο πακέτα θα διαθέτει (σε σχέση με το απλό STI) αναβαθμισμένες και πιο σφιχτές αναρτήσεις, καινούργια ελατήρια και αποδοτικότερα φρένα.Τέλος, το ιαπωνικό μοντέλο πωλείται ήδη στην Ιαπωνία από 34.000 ευρώ περίπου, ενώ πιθανόν αργότερα να το δούμε και στις δυτικές αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
VW