Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο hypercar της Porsche ετοιμάζεται αλλά θα… αργήσει

Το νέο hypercar της Porsche ετοιμάζεται αλλά θα… αργήσει

1.188 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2022)

Η Porsche ετοιμάζει ένα νέο hypercar αλλά δεν αναμένεται να το δούμε σύντομα. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής μάρκας, αφήνοντας με την αγωνία τους φίλους της μάρκας!

Θα αργήσει αλλά θα έρθει νέο hypercar από την Porsche

Κάτι πολύ καλό ετοιμάζει η Porsche, αφού η γερμανική μάρκα έχει βάλει στα σκαριά την κατασκευή της νέας της ναυαρχίδας. Η μάρκα με έδρα το Zuffenhausen έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο hypercar, ωστόσο το δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι πως αυτό δεν αναμένεται να το δούμε σύντομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με τεχνολογίες αιχμής

Μιλώντας σε ξένα Μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής της Porsche, Oliver Blume, επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται πάνω στο νέο hypercar, αλλά δε θέλησε να γίνει περισσότερο σαφής σε ότι αφορά τον χρόνο έλευσής του. Είπε όμως πως σίγουρα το μοντέλο δε θα φτάσει πριν από τα μέσα της δεκαετίας. Παράλληλα ο 54χρονος Blume συμπλήρωσε πως το μοντέλο για να… αναγνωριστεί ως ένα hypercar, πρέπει να εισάγει νέες τεχνολογίες αιχμής, αλλά δεν επεκτάθηκε περισσότερο.

Βασισμένο στην ηλεκτροκίνηση το πλάνο της Porsche

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο η Porsche έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει άλλα μοντέλα. Η ηλεκτρική Macan αναμένεται το 2024, ενώ οι 718 Boxster και Cayman θα γίνουν επίσης ηλεκτρικές περί το 2025. Επίσης προγραμματισμένο είναι να κατασκευαστεί και ένα νέο μεγαλύτερο SUV μηδενικών ρύπων, τοποθετημένο πάνω από την Cayenne, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της δεκαετίας. Η δεύτερη γενιά της Taycan σχεδιάζεται επίσης και θα μπορούσε να συμπληρωθεί από ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που μοιάζει με Panamera.

Κάτι πολύ καλό ετοιμάζει η Porsche.
- Νέο hypercar είναι στα σκαριά.
- Θα το δούμε μετά τα μέσα της δεκαετίας.
- Θα φέρει μαζί του τεχνολογίες αιχμής.
- Μίλησε για αυτό το CEO της μάρκας.
Χρειάζονται τέτοια αυτοκίνητα από τη στιγμή που ελάχιστοι θα είναι σε θέση να αποκτήσουν και να τα οδηγήσουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
VW