• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Toyota δημοσιοποίησε το σκίτσο του πρωτοτύπου Yaris Hybrid-R, το οποίο θα ενσωματώνει όλη την προηγμένη υβριδική τεχνολογία της φίρμας και θα κάνει ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη.

Επίσημα χείλη της Toyota τονίζουν με νόημα ότι η προηγμένη υβριδική τεχνολογία του Yaris Hybrid-R είναι κατάλληλη και για supercars, όπως τον διάδοχο του GT86.

To νέο πρωτότυπο Toyota Yaris Hybrid-R

4.576 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/8/2013

Η Toyota δημοσίευσε ένα σκίτσο από το νέο πρωτότυπο Yaris Hybrid-R, που θα κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη, με προηγμένο υβριδικό μηχανικό σύνολο και «αγωνιστικού τύπου» βελτιώσεις.

 
Η Toyota δημοσιοποίησε το σκίτσο του νέου «αγωνιστικού» Yaris, το οποίο θα ενσωματώνει όλη την προηγμένη υβριδική τεχνολογία της φίρμας, καθώς και στοιχεία από σπορ οχήματα, όπως το TS030 Hybrid.

Το νέο πρωτότυπο Yaris Hybrid-R θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης και θα είναι βασισμένο στο 3θυρο ιαπωνικό μοντέλο.

Επιπλέον, ο μικρός «πύραυλος» θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1,6 λτ. (Global Race Engine), που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, μεταφέροντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, θα διαθέτει ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (όπως το TS030 Hybrid), την οποία θα επαναχρησιμοποιεί για καλύτερες επιδόσεις.

Μάλιστα, επίσημα χείλη της Toyota τονίζουν με νόημα ότι μια τέτοια τεχνολογία είναι κατάλληλη για supercars, γεγονός που παραπέμπει ευθέως στον διάδοχο του GT86.

Τέλος, η ιαπωνική φίρμα, εκτός των άλλων, θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου τον επόμενο μήνα τις τελευταίες εξελίξεις της σε συστήματα κυψελών καυσίμου κι υβριδικών οχημάτων, αφού έχει ως στόχο να κατασκευάσει 16 νέα υβριδικά μοντέλα τα επόμενα δύο χρόνια.

Tags: TOYOTA YARIS