Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H μάρκα «καπάρωσε» τα ονόματα Cybertruck και CYBRTRK, με την τελευταία ονομασία να αποκαλύπτεται και από το αντίστοιχο λογότυπο.

Το όνομα αυτού Cybertruck ή CYBRTRK;

1.472 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Ο ερχομός του pick-up της Tesla είναι κάτι το γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ίσως πλέον να γνωρίζουμε και το όνομα του μοντέλου.

Σύμφωνα με πρόσφατα έγγραφα της αμερικανικής εταιρείας που κατατέθηκαν στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, η μάρκα «καπάρωσε» τα ονόματα Cybertruck και CYBRTRK, με την τελευταία ονομασία να αποκαλύπτεται και από το αντίστοιχο λογότυπο.
 
Έτσι όπως όλα δείχνουν το αμιγώς ηλεκτρικό pick-up της Tesla θα ονομάζεται Cybertruck καθώς επί της ουσίας και τα δύο ονόματα είναι ακριβώς το ίδιο, απλά από το δεύτερο (CYBRTRK) απουσιάζει η πλειοψηφία των φωνηέντων. Παράλληλα στο πρόσφατο παρελθόν ο ιδρυτής της μάρκας Elon Musk μέσω του Twitter αναφέρθηκε στο επερχόμενο ηλεκτρικό αγροτικό αποκαλώντας το Cybertruck.
 
Φυσικά, θα μάθουμε περισσότερα στις 21 Νοεμβρίου όταν η μάρκα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο pick-up στο Λος ¶ντζελες της Καλιφόρνια. Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως η Tesla υπόσχεται πως θα είναι «πιο πρακτικό από ένα Ford F-150, πιο σπορ από Porsche 911 και θα έχει τιμή αρκετά κάτω από τις 50.000 δολάρια».

Η ισχύς του λέγεται πως θα πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα στέλνουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ενώ σημειώνεται πως το ηλεκτρικό σύστημα περιλαμβάνει και μια μεγάλη μπαταρία που θα είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία από 650 έως 800 χιλιόμετρα. Σημαντικό είναι να τονιστεί πως θα έχει σημαντικές off-road δυνατότητες, αφού πηγές κάνουν λόγο πως η εταιρεία στοχεύει να λανσάρει ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως το ηλεκτρικό pick-up θα βασιστεί στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το Μοdel X, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα γίνει το pick-up ευρείας παραγωγής με τις καλύτερες επιδόσεις παρά το αναμενόμενο μεγάλο του βάρος.

Παρά τους ανταγωνιστές του που προσφέρουν τα pick-up τους τόσο σε monocab όσο και σε διπλοκάμπινα, το Tesla pick-up θα προσφέρεται μόνο σε διπλόκαμπινη έκδοση, που είναι και πιο δημοφιλής.

Mercedes
Autotriti.gr